Înapoi la listarea arhivei

12 Iunie 2008 - Rata somajului - 6,7 la suta

Rata somajului in Teleorman a fost, in luna mai, 6,7 la suta, cel mai redus nivel inregistrat in judet in perioada care a trecut din acest an, transmite corespondentul ROMPRES.

12 Iunie 2008 - Nationalizarea fortata din 1948, in dezbaterea istoricilor

O dezbatere cu tema "Nationalizarea fortata a industriei din Romania" a avut loc, miercuri, la Muzeul Judetean din municipiul Alexandria, transmite corespondentul ROMPRES.

12 Iunie 2008 - Primaria Alexandria disputata de PSD si PD-L

Candidatul PSD, Victor Dragusin, si cel al PD-L, Constantin Filip, se vor confrunta duminica in turul doi al alegerilor pentru functia de primar in cea mai mare localitate din Teleorman, municipiul

12 Iunie 2008 - Colaborare romano-germana pentru situatiile de urgenta

O delegatie condusa de seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Teleorman, colonelul Costel Ghebaura, se afla de miercuri in Germania, transmite corespondentul ROMPRES. Oaspetii romani

12 Iunie 2008 - Tariceanu, in vizita electorala la Rosiorii de Vede

Hotarat sa recastige Primaria Rosiorii de Vede, Partidul National Liberal isi sustine candidatul cu toate fortele. Daca la sfarsitul saptamanii trecute rosioreanul Ion Nutu a primit sprijinul a doi

12 Iunie 2008 - Liste de consilieri locali, batute in cuie?

In urma definitivarii componentei Consiliului local al municipiului Alexandria, PSD-ul a obtinut 7 locuri de consilieri, PD-L-ul 5 locuri, PNL-ul 4 posturi de consilieri locali, 3 PC-ul si 2 PRM-ul.

12 Iunie 2008 - Rata somajului - 6,7 la suta

Rata somajului in Teleorman a fost, in luna mai, 6,7 la suta, cel mai redus nivel inregistrat in judet in perioada care a trecut din acest an.

12 Iunie 2008 - Colaborare romano-germana pentru situatiile de urgenta

O delegatie condusa de seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Teleorman, colonelul Costel Ghebaura, se afla de miercuri in Germania.