Înapoi la listarea arhivei

06 Februarie 2012 - Ultimele 24 de ore au facut inca 4 cazuri de hipotermie in Teleorman

Din informatiile oferite de catre Directia de Sanatate Publica Teleorman reiese ca in ultimele 24 de ore, in judet, s-au inregistrat 4 cazuri de hipotermie. 3 persoane, au necesitat internarea si au

06 Februarie 2012 - 5 tronsoane de drum sun blocate in Teleorman. Vezi pe unde nu se circula!

Fenomenele meteorologice din ultima perioada au facut ca 5 tronsoane din judet sa ramana blocate. Conform purtatorului de cuvant al Consiliului Judetean Teleorman, Petru Savusca, este vorba despre DJ

06 Februarie 2012 - "Vino la muzeu si castiga!"

Muzeul Judetean Teleorman vine in intampinarea vizitatorilor cu un element de noutate. Este vorba de un concurs ce se desfasoara in cadrul unui proiect denumit "Vino la muzeu si castiga".

06 Februarie 2012 - Opt drumuri judetene sunt blocate pe mai multe sectoare

Mai multe sectoare de pe opt drumuri judetene din Teleorman sunt blocate din noaptea de sambata spre duminica din cauza vantului care a adus zapada pe partea carosabila in zonele de camp, deschise.

06 Februarie 2012 - Rezultatele inregistrate in acest weekend in Campionatul judetean de futsal

Sambata si duminica, in Sala Sporturilor din Alexandria, s-au disputat meciurile etapelor a III-a si a IV-a din cadrul Campionatului judetean de futsal - editia 2012. Iata rezultatele inregistrate:

06 Februarie 2012 - CSS 3 Steaua Bucuresti a castigat prima editie a Cupei de Iarna la handbal masculin

Duminica, la Sala Sporturilor din Alexandria a avut loc prima editie a Cupei de Iarna la handbal masculin, pentru juniori II.

06 Februarie 2012 - AnneMarie Parau are fractura de mandibula

Baschetbalista AnneMarie Parau, componenta a echipei CSM Satu Mare, a fost operata azi la Cluj-Napoca, dupa ce vineri, la un antrenament al echipei sale, suferise o fractura de mandibula.