Înapoi la listarea arhivei

20 Februarie 2012 - Alatura-te voluntarilor de la Crucea Rosie in campania de ajutorare a persoanelor izolate de zapada

Crucea Rosie Romana a venit in sprijinul persoanelor blocate de nameti, izolate si fara posibilitati de aprovizionare din 16 judete, printre care si Teleorman.

20 Februarie 2012 - Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Teleorman implementeaza proiectul "Coloreaza-ti viata altfel...fara droguri!"

Agentia Nationala Antidrog a lansat luna aceasta concursul national "Mesajul Meu Antidrog"-editia a IXa, cu tema "Coloreaza-ti viata altfel...fara droguri!".

20 Februarie 2012 - De Dragobete, alexandrenii sunt invitati sa spuna "DA" pentru o zi

Primaria Municipiului Alexandria, organizeaza evenimentul " Ne iubim, ne casatorim...pentru o zi".

20 Februarie 2012 - Amical anulat din cauza zapezii

Sambata, echipa de fotbal din liga a treia, Dunarea Turris Turnu Magurele, ar fi trebuit sa dispute un joc amical contra formatiei din liga a IV-a, CS Corbeanca.

20 Februarie 2012 - HC Teleorman Alexandria - Universitatea II Bucovina Suceava 23-28

Echipa de handbal masculin HC Teleorman Alexandria a pierdut duminica primul meci din actuala stagiune. Elevii pregatiti de Constantin Toma au evoluat in Sala Sporturilor din Alexandria, in fata

20 Februarie 2012 - Intreruperi programate in alimentarea cu energie electrica

Furnizarea energiei electrice se va intrerupe in perioada 20 - 24 februarie la consumatorii casnici si agentii economici din localitatile Peretu, Baneasa, Buzescu si Suhaia din judetul Teleorman,

20 Februarie 2012 - Pamimai vrea jucatori de la FCM Alexandria

Lidera ligii a 4-a, Pamimai Videle, isi face ultimele calcule inaintea startului campionatului. Ca sa fie sigura ca nu va avea probleme in partea a doua a sezonului, dar mai ales la barajul de

20 Februarie 2012 - Unirea Tiganesti 1 este noua campioana judeteana la futsal

Azi s-a decis castigatoarea celei de-a zecea editii a Campionatului judetean de futsal. Noua campioana este Unirea Tiganesti 1, care s-a impus in finala in fata echipei din Buzescu cu scorul de 5-3.