Înapoi la listarea arhivei

04 Decembrie 2012 - Prezenta onorabila pentru Triumf Mavrodin la Faza zonala

Micutii jucatori (nascuti in 2003) ai echipei Tirumf Mavrodin au participat in weekend-ul trecut la Faza zonala a Trofeului Gheorghe Ola.

04 Decembrie 2012 - S-a reluat vaccinarea cu BCG la nou-nascuti in Teleorman

Asa cum s-a intamplat la nivel national, pentru o perioada scurta de timp s-a intrerupt vaccinarea si in Teleorman, insa Directia de Sanatate Publica anunta ca incepand de luna aceasta, aceasta

04 Decembrie 2012 - Al doilea incident electoral inregistrat la Politie

Cu toate acestea, insa, ultima saptamana pana la alegerile din 9 decembrie, Politia Judeteana a mai inregistrat o plangere privind furtul unui banner, pe raza localitatii Marzanesti.

04 Decembrie 2012 - Vesti bune pentru FCM Alexandria. Viitorul Domnesti se retrage!

FCM Alexandria scapa de un adversar in lupta pentru evitarea retrogradarii din Liga 3.

04 Decembrie 2012 - Liga 5: Analiza ultimei etape a turului

Aceasta ultima etapa a adus mult asteptata clarificare a ierarhiei din Seria II cu Suhaia, Bragadiru si Seaca pe primele 3 locuri in clasament.

04 Decembrie 2012 - Meci nebun la Bragadiru

In ultima etapa, sortii au decis ca pentru ocuparea locului secund din Seria II sa se intilneasca la Bragadiru , echipa locala Avintul cu Flacara Lita.

04 Decembrie 2012 - Mos Nicolae aduce alexandrenilor lumina, dulciuri si spectacole

Alexandrenii il primesc pe Mos Nicolae cu spectacole, colinde si multa voie buna. Tot pe 6 decembrie, cu incepere de la ora 17.00, primarul Alexandrei, Victor Dragusin, va aprinde bradul de Craciun