Înapoi la listarea arhivei

21 Decembrie 2013 - La juniori, FCM Alexandria nu are adversar

Echipa de juniori a FCM Alexandria nu are adversar in Campionatului Judetean de Juniori A1. Acestia au terminat turul de campionat pe prima pozitie a clasamentului, in fata principalilor adversari

21 Decembrie 2013 - Sporting Rosiori si Pamimai Videle se rebrenduiesc

Cea mai buna echipa din turul de campionat al ligii judetene de fotbal, Sporting Rosiori se rebrenduieste. Acestia vor reveni, cel mai probabil din vara anului viitor, la numele pe care l-au purtat

21 Decembrie 2013 - Mormant profanat la Vitanesti. Hotii au dezgropat mortul si i-au furat bijuteriile

Hotii au dat iama in cimitirul din Vitanesti si au profanat un mormant. Au dezgropat mortul si i-au furat bijuteriile cu care acesta fusese ingropat in urma cu patru ani. Politistii cauta vinovatii.

21 Decembrie 2013 - Lipsa locurilor de munca ii preocupa pe alexandreni

Lipsa locurilor de munca, sistemul sanitar si cainii vagabonzi. Acestea sunt principalele probleme cu care se confrunta alexandrenii potrivit unei cercetari sociologice realizata de grupul de studii

21 Decembrie 2013 - Caloriferele alexandrenilor se vor incalzi din acest weekend

Caloriferele celor 750 de familii din Alexandria bransate la sistemul centralizat al municipiului se vor incalzi in acest weekend.

21 Decembrie 2013 - Comerciantii, in vizorul comisarilor de la Protectia Consumatorului

In perioada de iarna antigelul e indispensabil pentru cei aflati la volan, iar daca se face rabat la calitate si cantitate, exista riscul ca masinile sa fie trase pe dreapta.

21 Decembrie 2013 - Mos Craciun a poposit la Palatul Copiilor

Ca in fiecare an, incarcat cu daruri, Mos Craciun a ajuns si la Palatul Copiilor din Alexandria, joi.

21 Decembrie 2013 - Florea Voicila, Unirea Tiganesti: "Obiectivul pentru 2014 este sa ne clasam cel mai bine dintre echipele din mediul rural"

Astazi a venit randul antrenorului echipei Unirea Tiganesti, Florea Voicila, sa ne raspunda la clasicul intreviu de final de an.