Înapoi la listarea arhivei

24 Iunie 2014 - Absolventii de gimnaziu sustin miercuri proba la matematica in cadrul Evaluarii Nationale

Aproximativ 3000 de absolventi de clasa a VIII-a sunt asteptati sa sustina miercuri in Teleorman cea de-a doua proba in cadrul Evaluarii Nationale, proba la matematica.

24 Iunie 2014 - Au inceput lucrarile pentru apararea de furia apelor

Locuitorii satului Beiu sunt aproape sa-si vada visul cu ochii: construirea unui dig care sa-i apere de furia raului Teleormanul.

24 Iunie 2014 - Centura Alexandriei face noi victime

Un tanar de 19 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost grav ranit in urma unui accident rutier.

24 Iunie 2014 - Sporting Rosiori a promovat in Liga a 3-a!

Dupa un an de "seceta", Teleormanul are din nou echipa intr-o divizie nationala - Mitica Mosteanu, jucatorul care a spus "pe aici nu se trece!" - "Rebelul" Marius Lacoviste, dirijor si "omul cu

24 Iunie 2014 - Proiect comun romano-bulgar pentru monitorizarea fluviului Dunarea

In cadrul cooperarii transfrontaliere, Romania si Bulgaria implementeaza impreuna proiectul "Danube Water integrated management (Danube Water)", cu o valoare de circa 14 milioane de euro.

24 Iunie 2014 - Un batran s-a ales cu arsuri in incercarea de a-si salva gospodaria

Luni dimineata, in jurul orelor 02.36, pe numarul unic de urgenta 112, o persoana a solicitat interventia pompierilor militari rosioreni pentru stingerea unui incendiu izbucnit in gospodaria lui

24 Iunie 2014 - Concurs filme de scurt metraj, "Dunarea, prin ochii tinerilor"

Asociatia Euro Teleorman si Consiliul Judetean al Tinerilor Teleorman organizeaza, in aceasta perioada, un concurs de filme de scurt metraj destinat tinerilor, avand ca tema fluviul Dunarea.