Rezultatele 1 - 30 din 279 (0.402 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Adolescent lovit pe trecerea de pietoni, la Zimnicea

Joi, 10 Martie 2016, ora 13:37

Adolescent lovit pe trecerea de pietoni, la ZimniceaIn data 09.03.2016, in timp ce un barbat in varsta de 60 de ani din orasul Zimnicea, conducea un autoturism in directia de mers str. Primaverii catre str. Eroilor, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton in varsta de 16 ani din orasul Zimnicea, care se angajase regulamentar in traversarea str. Cuza Voda pe trecerea pentru pietoni, semnalizata prin indicatoare si marcaj.
In urma evenimentului rutier, a rezultat vatamarea corporala a pietonului care a fost transportat cu ambulanta la

Actualitate / stiri Actualitate107 vizite[ InfoTeleorman ]

La Zimnicea a fost inaugurata cea mai moderna piata de peste din Teleorman

Marti, 09 Februarie 2016, ora 19:38

La Zimnicea a fost inaugurata cea mai moderna piata de peste din TeleormanInceputa in luna septembrie 2014, PIAEsA DE PESTE din orasul Zimnicea a fost finalizata.
Astazi, alaturi de zeci de zimniceni, primarul orasului Zimnicea Petre Parvu a taiat panglica constructiei ce valoreaza peste 200.000 euro, investitie realizata cu fonduri europene.
Cu o suprafata de 305 metri patrati, constructia beneficiaza de bazine pentru pestele viu, echipament frigorific, 8 mese de comercializare a pestelui, chiuvete de inox, carucioare pentru carat lazile cu peste, cantare speciale,

Actualitate / stiri Actualitate733 vizite[ InfoTeleorman ]

Distractie mare la "Balul Bobocilor" zimniceni. Andreea Banica a incins atmosfera

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:40

Cel mai asteptat eveniment pentru elevii Liceului Teoretic Zimnicea " Balul Bobocilor" a avut loc vineri, 4 octombrie.

8 eleve au luptat pentru titlul de "Miss Boboc", acestea avand de trecut teste de dictie, dans, cultura generala, dar si alte probe inedite, cum ar fi recunoasterea ingredientelor de bucatarie , sau interpretarea unor personaje de Hollywood.

Balul a fost presarat cu o multime de momente artistice pregatite de elevii Liceului Teoretic Zimnicea.

Actualitate / stiri Actualitate112 vizite[ InfoTeleorman ]

Elevii zimniceni au marcat "Ziua Europeana a Mobilitatii"

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:40

Elevii zimniceni au marcat "Ziua Europeana a Mobilitatii"Zimnicea s-a alaturat
campaniei "Saptamana Mobilitatii Europene", printr-un eveniment desfasurat astazi, cand incepand cu ora 11:00 pe B-dul Mihai Viteazul, aproximativ 200 de copii s-au intrecut in concursuri de role, biciclete si triciclete.

Chiar daca evenimentul a fost dedicat in principal celor mici, ziua de astazi scoate in evidenta importanta mobilitatii urbane si da posibilitatea autoritatilor locale europene sa incurajeze cetatenii
sa recurga la mijloace de transport cu emisii reduse

Actualitate / stiri Actualitate86 vizite[ InfoTeleorman ]

Astazi este Ziua Internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor . In Teleorman, de la inceputul anului, au fost inregistrate doar 25 de astfel de cazuri

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:38

Violenta impotriva femeilor are o larga raspandire si, de multe ori, efecte pe termen lung asupra victimelor. Efectele pot fi atat fizice cat si psihologice, si pot avea impact nu doar direct asupra victimei ci si asupra copiilor care au fost martori la violenta parentala.

De teama, rusine sau chiar din convingerea ca merita ceea ce li se intampla, numeroase femei tolereaza violenta partenerilor de viata. Desi studiile au ajuns la concluzia ca saracia si lipsa de educatie sunt principalii

Actualitate / stiri Actualitate84 vizite[ InfoTeleorman ]

Zimnicenii sunt invitati sa voteze finantarea modernizarii spatiului de joaca din cadrul Gradinitei NR. 5

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:38

Primaria Zimnicea a initiat un proiect menit sa imbunatateasca modul in care se desfasoara activitatea copiilor din Gradinita Nr.5, prin modernizarea spatiului de joaca.

Proiectul poate fi finantat prin intermediul fundatiei "Tara lui Andrei", daca acesta aduna cel mai mare numar de voturi.

Zimnicenii sunt invitati sa intre pe site-ul www.taraluiandrei.ro si sa voteze la sectiune "orasul tau" proiectul "Gradinita Veseliei".
Un

Actualitate / stiri Actualitate86 vizite[ InfoTeleorman ]

Stevia si beneficiile ei

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:38

Stevia si beneficiile eiA venit primavera si odata cu ea au aparut si plantele benefice organismului uman. Stevia este una dintre verdeturile de care trebuie sa profitam in fiecare primavera.
Bogata in vitamine si saruri minerale (potasiu, magneziu, calciu si fier), stevia este usor

Actualitate / stiri Actualitate99 vizite[ InfoTeleorman ]

Primaria Alexandria cauta copii talentati pentru formarea unei trupe de dans modern

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:38

Primaria Alexandria cauta copii talentati pentru formarea unei trupe de dans modernPrimaria Municipiului Alexandria organizeaza joi, 17 noiembrie 2011, ora 17:00 in sala de sedinte, preselectie de copii pentru formarea unei trupe de dans modern pentru sezonul 2011 - 2012.
Pentru a participa la preselectie, concurentii trebuie sa aiba varsta maxima de 11 ani si

Actualitate / stiri Actualitate115 vizite[ InfoTeleorman ]

Fermierii teleormaneni au insamantat pana acum 88% din suprafata planificata

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:38

Fermierii teleormaneni au insamantat pana acum 88% din suprafata planificataIn lunile august si septembrie 2011, judetul Teleorman s-a confruntat cu o lipsa acuta a precepitatiilor fapt ce a condus la un mare deficit al apei din sol. Datorita acestei secete pedologice lucrarile de
arat, discuit, pregatire a patului germinativ s-au efectuat mai tirziu, cu mare dificultate si cu un consum suplimentar de carburanti.
Programul de insamantari, intocmit pe baza propunerilor facute de fermierii din judet, cumuleaza o suprafata totala de 244.245 ha. Pana astazi au fost

Actualitate / stiri Actualitate119 vizite[ InfoTeleorman ]

Noi locuri de munca pentru persoanele care doresc sa lucreze in DANEMARCA

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:36

Noi locuri de munca pentru persoanele care doresc sa lucreze in DANEMARCAAngajatorii danezi au nevoie de aproximativ 50 de stagiari-lucratori, in diverse ferme de cultivare a legumelor si a fructelor, in pepiniere si in ferme de crestere a animalelor. Conform AJOFM Teleorman, stagiarii trebuie sa aiba ca obiectiv principal imbogatirea educatiei dobandite in Romania si aplicarea cunostintelor in domeniu.
Durata contractelor va fi cuprinsa intre 6 si 18 luni, program de lucru de 37 ore/saptamana, iar salariul conform legislatiei daneze aplicabila stagiarilor, porneste

Business / stiri Business179 vizite[ InfoTeleorman ]

Teleormanul se afla in topul judetelor sarace

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:36

Teleormanul se afla in topul judetelor saraceDatele publicate de Comisia Nationala de Prognoza arata ca recesiunea a adancit discrepantele dintre judetele tarii.

Asa cum era de asteptat, Teleormanul se incadreaza in randul judetelor sarace. Desi cele mai mari prabusiri ale PIB-ului in 2009 au fost in Mures si Galati, nici judetul nostru nu sta mult mai bine, 3.484 euro/ cap de locuitor, in timp ce la polul ops, Ilfovul are 14.289 euro/cap de locuitor.

Angajatorii din 35 de judete ale tarii cheltuiesc anual cu salariile unui lucrator mai

Business / stiri Business197 vizite[ InfoTeleorman ]

Teleormanenii sunt codasi la redirectionarea celor doua procente din impozitul pe venit

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:36

Teleormanenii sunt codasi la redirectionarea celor doua procente din impozitul pe venitPeste 1,5 milioane de romani au redirectionat 2% din impozitul pe veniturile din 2010 pentru ONG-uri.

Codul Fiscal prevede ca persoanele fizice pot sa directioneze 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult si pentru burse private. Firmele pot la

Business / stiri Business151 vizite[ InfoTeleorman ]

Teleorman este judetul cu cel mai mic grad de utilizare a unitatilor de cazare

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:36

Potrivit site-ului Econtext.ro, judetul Teleorman este judetul cu cele mai goale hoteluri. La noi gradul de ocupare a fost de doar 12%, procent foarte mic daca stam sa ne comparam cu fruntasul clasamentului, judetul Covasna care a avut un grad de ocupare de 41,1%.

Principala sursa aducatoare de turisti sunt obiectivele fiecarui

Business / stiri Business166 vizite[ InfoTeleorman ]

Locuri de munca pentru sectorul agricol din Danemarca

Luni, 08 Februarie 2016, ora 19:36

Locuri de munca pentru sectorul agricol din DanemarcaIn data de 10 martie 2011ANOFM organizeaza o bursa a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca. Sunt oferite aproximativ 200 de locuri de munca pentru lucratori in agricultura, la recoltarea fructelor si legumelor. De asemenea sunt disponibile si circa 10 posturi pentru soferi de tractor/camion/autobuz si 2 posturi de specialisti in fertilizarea solului, prin intermediul irigatiilor.

Cei interesati trebuie sa aiba minum 18 ani, cunostinte de limba engleza - nivel mediu,

Business / stiri Business168 vizite[ InfoTeleorman ]

Vremea buna face posibila reluarea lucrarilor de modernizare la Zimnicea

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 19:38

Vremea buna face posibila reluarea lucrarilor de modernizare la ZimniceaVremea buna a facut posibila reluarea actiunilor de modernizare si curatenie in orasul Zimnicea. De luni, peste 200 de persoane, beneficiare ale venitului minim garantat, au iesit la curatenie. Zapada topita a scos la iveala gunoaile aruncate inainte de ninsorile abundente de luna trecuta.

Tot in aceasta perioada s-au reluat lucrarile la locul de joaca din zona ANL, in luna aprile urmand a fi terminat proiectul.
De luni urmeaza sa fie demarata constructia acoperisului la Cresa si la Gradinita

Actualitate / stiri Actualitate111 vizite[ InfoTeleorman ]

Bani europeni pentru Spitalul Orasenesc Zimnicea

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 16:38

Bani europeni pentru Spitalul Orasenesc ZimniceaLa sfarsitul acestei saptamani, primarul orasului Zimnicea s-a intalnit cu personalul medical din cadrul spitalului din localitate, pentru a le aduce la cunostinta demersurile in vederea accesarii de bani europeni, pentru modernizarea institutiei. Proiectul ce urmeaza a fi depus pana cel tarziu in luna martie, la Calarasi, se desfasoara in parteneriat cu Primaria Svistov si are o valoare de 1.500.000 euro.
" Eu sper ca acest proiect sa aiba finalitate. Cu aceasta ocazie, rezolvam si problema

Actualitate / stiri Actualitate110 vizite[ InfoTeleorman ]

Perchezitii la constructorii teleormaneni

Marti, 12 Ianuarie 2016, ora 10:42

Perchezitii la constructorii teleormaneniLa aceasta ora, Politia Romana efectueaza 14 perchezitii, in 5 judete, la firme de constructii si persoane fizice banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 10 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani./ 20 de mandate de aducere urmeaza a fi puse in executare.
In aceasta dimineata, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie,

Actualitate / stiri Actualitate137 vizite[ InfoTeleorman ]

Consilierii locali zimniceni au votat astazi redeschiderea strazii Vlad Esepes

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 19:41

Consilierii locali zimniceni au votat astazi redeschiderea strazii Vlad EsepesConsilierii locali zimniceni s-au intrunit astazi in sedinta. Pe ordinea de zi au fost 13 proiecte de hotarare, cel mai discutat facand referire la redeschiderea strazii Vlad Esepes, tronsonul cuprins intre strazile Romana si Stefan cel Mare, acolo unde se afla gradinita Lion King.
In timp ce consilierii se pregateau sa voteze proiectul de hotarare, in sala de sedinte si-au facut aparitia o parte dintre parintii copiilor inscrisi la gradinita privata. Desi neanuntata vizita acestora, se pare ca

Actualitate / stiri Actualitate109 vizite[ InfoTeleorman ]

Primaria Zimnicea angajeaza Inspector debutant in cadrul Compartimentului Proiecte cu Finantare Interna si Internationala

Marti, 04 August 2015, ora 23:38

Primaria Zimnicea angajeaza Inspector debutant in cadrul Compartimentului Proiecte cu Finantare Interna si InternationalaPrimaria orasului Zimnicea organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice vacante de Inspector, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Compartimentului Proiecte cu finantare interna si internationala din aparatul de specialitate al Primarulu.

Concursul de recrutare se organizeaza la sediul Primariei orasului Zimnicea, din strada Giurgiu, nr.1 si contine trei probe: selectia dosarelor de participare, proba scrisa in data de 03.09.2015 - ora 09.00 si proba interviului

Actualitate / stiri Actualitate167 vizite[ InfoTeleorman ]

Jefuit in timp ce se intorcea de la un bar din Nasturelu

Joi, 30 Iulie 2015, ora 16:36

Jefuit in timp ce se intorcea de la un bar din NastureluPolitistii zimniceni au fost sesizati aseara cu privire la faptul ca un barbat de 44 de ani a fost jefuit in timp ce se intorcea de la un bar din localitatea Nasturelu, pe DN5C. Fara a exercita acte de violenta, un cetatean i-a sustras unui barbat din

Actualitate / stiri Actualitate109 vizite[ InfoTeleorman ]

Ruta feroviara Zimnicea - Alexandria ar putea fi reluata

Marti, 28 Iulie 2015, ora 19:35

Ruta feroviara Zimnicea - Alexandria ar putea fi reluataIeri, 27 iulie, la Prefectura Teleorman a avut loc sedinta Comisiei de Dialog Social, unde s-a incercat gasirea unei solutii cu privire la transportul feroviar de persoane.
Pe liniile Alexandria - Zimnicea, Rosiorii de Vede - Turnu Magurele si Rosiorii de Vede - Balaci - Costesti, transportul a fost suspendat din cauzuza numarului redus de calatori, acum autoritatile

Actualitate / stiri Actualitate123 vizite[ InfoTeleorman ]

Politist din Zimnicea arestat pentru luare de mita

Marti, 21 Iulie 2015, ora 16:36

Politist din Zimnicea arestat pentru luare de mitaOfiterii Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Teleorman au prins in flagrant un agent de politie in timp ce primea mita
suma de 2000 lei.

Politistul a pretins suma de bani de la un barbat din localitatea Nasturelu, cercetat intr-un dosar penal in care era acuzat ca a condus pe drumurile publice un autovehicul

Actualitate / stiri Actualitate257 vizite[ InfoTeleorman ]

Primarii teleormaneni, dezinteresati de pregatirea in domeniul situatiilor de urgenta

Marti, 14 Iulie 2015, ora 19:36

Primarii teleormaneni, dezinteresati de pregatirea in domeniul situatiilor de urgentaPrimarii teleormaneni trec cu o mare "durere in cot" peste cursurile de pregatire in domeniul managerierii situatiilor de urgenta. Toate acestea, in conditiile in care, anul trecut, Teleormanul a fost lovit de 8 valuri de inundatii.

Conform inspectorului sef al I.S.U. Teleorman, Liviu Sorinel Sandu, din cei 66 de edili inscrisi, mai putin de jumatate s-au aratat interesati sa

Actualitate / stiri Actualitate109 vizite[ InfoTeleorman ]

12 cetateni straini prinsi in timp ce incercau sa treaca ilegal granita

Luni, 13 Iulie 2015, ora 19:36

12 cetateni straini prinsi in timp ce incercau sa treaca ilegal granitaPolitistii de frontiera teleormaneni au depistat la sfarsitul saptamanii trecute 12 cetateni straini in timp ce incercau sa treaca ilegal granita
. In primul caz au fost depistati 7 cetateni sirieni, prinsi de catre politisti in comuna Seaca, in timp ce se indreptau cu doua autoturisme catre municipiul Alexandria. Al doilea caz

Actualitate / stiri Actualitate101 vizite[ InfoTeleorman ]

Un barbat de 43 de ani s-a inecat in raul Teleormanul

Duminica, 12 Iulie 2015, ora 23:36

Un barbat de 43 de ani s-a inecat in raul TeleormanulUn barbat de 43 de ani s-a inecat astazi in raul Telormanul. Se pare ca teleormaneanul a venit impreuna cu un prieten la scaldat. Dupa ce s-a aruncat in apa, acesta nu a mai iesit la suprafata, fapt ce l-a determinat pe prietenul sau sa anunte de urgenta autoritatile. Pentru cautarea barbatului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alexandria a

Actualitate / stiri Actualitate125 vizite[ InfoTeleorman ]

Accident grav in Teleorman. Doua persoane au decedat si alte patru au fost grav ranite

Duminica, 12 Iulie 2015, ora 23:36

Accident grav in Teleorman. Doua persoane au decedat si alte patru au fost grav raniteIn aceasta dimineata, pe raza localitatii Orbeasca de Sus, a avut loc un grav accident rutier, in urma caruia au rezultat 6 victime. La sosirea fortelor de interventie s-a constatat faptul ca in accident era implicat un autoturism Opel care a parasit spatiul carosabil, izbindu-se de un stalp de electricitate, pe care l-a si rupt, iar pe locurile din fata erau doua persoane incarcerate, dintre care una decedata. Ceilalti 4 pasageri, ce se aflau pe locurile din spate ale autoturismului erau

Actualitate / stiri Actualitate370 vizite[ InfoTeleorman ]

Autoturism in flacari pe o sosea din Telerman

Joi, 09 Iulie 2015, ora 16:36

Autoturism in flacari pe o sosea din TelermanIn data de 7 iulie, in jurul orelor 23:00, o teleormaneanca ce se deplasa pe DN 65 E pe raza localitatii Troianul, a observant ca din bordul masinii pe care o conducea iesea fum. Femeia a oprit autoturismul, o Dacia Supernova, si a alertat pompierii.
Sositi la fata locului,

Actualitate / stiri Actualitate102 vizite[ InfoTeleorman ]

Rezultate slabe la Bacalaureat. Doar 42.73% dintre absolventii teleormaneni au promovat examenul maturitatii

Marti, 07 Iulie 2015, ora 19:36

Rezultate slabe la Bacalaureat. Doar 42.73% dintre absolventii teleormaneni au promovat examenul maturitatiiDupa paharele inchinate la banchet in cinstea celor 12 ani de studiu, elevii teleormaneni trec brusc la dezamagire si lacrimi. 42.73% a fost rata de promovabilitate a examenului de bacalaureat in Teleorman. Alaturi de Giurgiu si Ilfov, judetul nostru se afla, din nou, in coada clasamentului la promovarea examenului maturitatii.
Teleormanul este singurul judet unde rezultatele au scazut fata de anul trecut, acest lucru dovedind inca o data ca masurile Inspectoratului Scolar Judetean au fost

Actualitate / stiri Actualitate115 vizite[ InfoTeleorman ]

Centrul de Agrement Dunarica Zimnicea gazduieste si tabere scolare, nu doar nunti si botezuri

Marti, 07 Iulie 2015, ora 16:36

Centrul de Agrement Dunarica Zimnicea gazduieste si tabere scolare, nu doar nunti si botezuriDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret Teleorman organizeaza in perioada 6 - 12 iulie 2015, Tabara Nationala de Creatie "Culorile Campiei " editia a - VI - a, ce se desfasora in Centrul de Agrement Dunarica - Zimnicea, judetul Teleorman.
Tabara Nationala de Creatie "Culorile Campiei" se adreseza tinerilor interesati sa-si imbogateasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile si aptitudinile cultural artistice.
Tinerii implicati

Actualitate / stiri Actualitate293 vizite[ InfoTeleorman ]

Cod galben de canicula in Teleorman

Luni, 06 Iulie 2015, ora 19:36

Cod galben de canicula in TeleormanIn intervalul 7-8 iulie 2015, in judetul Teleorman se instituie Cod Galben de Canicula. Temperaturile maxime vor ajunge la 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Astazi la Prefectura Teleorman, reprezentantii institutiilor implicate in gestionarea situatiilor de urgenta au participat la o videoconferinta condusa de premierul interimar Gabriel Oprea, unde au fost prezentate masurile de limitare a efectelor caniculei.

Pentru a evita riscul

Actualitate / stiri Actualitate98 vizite[ InfoTeleorman ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Inca o schimbare la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean
Dupa ce Iuliana Stancu si Eliza Iliescu au fost numite, la inceputul lunii trecute, pe functiile de ...
Inca un deces provocat de coronavirus in Teleorman
Un nou deces provocat de infectia cu noul coronavirus a fost inregistrat la nivelul judetului ...
Primaria Alexandria si l-a facut partener pe Alexandru Cumpanasu, acuzat de fraude cu bani europeni
Primaria Alexandria nu inceteaza sa ne surprinda cu "ideile bune" pe care le are. Mai nou, ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor