Restrictii programate in furnizarea energiei electrice

   

Restrictii programate in furnizarea energiei electriceziare.com
Alimentarea cu energie electrica se va intrerupe in perioada 22-26 noiembrie la consumatorii casnici si agentii economici din municipiul Turnu Magurele (cartierul Magurele) si din localitatile rurale Orbeasca de Jos, Lita, Nanov si Bogdana din judetul Teleorman.

Elvira Rusin de la Departamentul de comunicare si relatii publice al CEZ Romania a declarat pentru AGERPRES ca, de asemenea, luni vor fi restrictii in furnizarea energiei electrice la Galateni si in localitatea Talpa Bascoveni. Potrivit sursei citate, marti se prevede intreruperea alimentarii cu energie la Frasinet si Licuriciu, iar in localitatea Nicolae Balcescu in intervalul 23-24 noiembrie.

La Calmatuiu vor fi restrictii in perioada 24-25 noiembrie, trei localitati din mediul rural, Dracesti, Udupu si Sfintesti, fiind cuprinse in acelasi program doar pe parcursul zilei de joi. Vineri se opreste furnizarea energiei electrice in localitatile Tatarastii de Sus si Sfintesti.

Intreruperile au drept cauza lucrarile programate la retelele electrice din judetul Teleorman pentru cresterea gradului de siguranta si continuitate in procesul de distributie catre abonatii CEZ. Lucrarile se vor face in fiecare a zi a saptamanii urmatoare intre orele 8,00 si 17,00, a mai precizat sursa citata.
Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 13:45
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Sergiu Iordan a fost numit OFICIAL subprefect al Teleormanului
USR l-a propus pe Sergiu Iordan pentru functia de subprefect al Teleormanului, iar Guvernul l-a ...
Liberalii promit ca Policlinica din Alexandria va fi reabilitata! De unde vin banii
Policlinica Alexandria este un izvor de infectie de ani buni si nicio autoritate nu a bagat-o in ...
Deputat Ica Calota: "Promovam si sustinem proiectele de investitii care aduc un plus in viata fiecarui teleormanean"
Legea bugetului de stat 2021 a trecut de votul plenului reunit al Parlamentului. Deputatul Florica ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor