ADVERTORIAL Samuel Calota: "Nu vi se pare normal si de bun simt ca premierul Ludovic Orban sa-l ia de mana pe ministrul Nelu Tataru si sa plece? "

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 15:35
98 citiri
In 30 de ani de la Revolutie, Ministerul Sanatatii a fost condus in cea mai mare parte de ministri PNL, PDL, UDMR si ai Conventiei Democrate (CD).In concluzie, partidele sau alianta (CD) enumerate au avut destul timp la dispozitie pentru a reforma sistemul de sanatate din Romania.

Dupa cum am observat cu totii, acest lucru nu s-a intamplat. Ne amintim de tragedia de la Maternitatea Giulesti, din Bucuresti, unde au ars de vii sase bebelusi. Au trecut zece ani. Acum, inca unsprezece oameni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.