Casele memoriale ale lui Zaharia Stancu si Marin Preda zac ascunse in Teleorman printre buruieni si vizitate de sobolani: "Pacat ca trec zeci de autocare prin judet si n-avem ce sa le aratam"

Duminica, 17 Mai 2020, ora 15:35
48 citiri
In Teleorman s-au nascut nu doar Liviu Dragnea si Viorica Dancila, ci si Marin Preda si Zaharia Stancu. Desigur, conacul lui Dragnea e cunoscut in toata Romania, e inca bine ingrijit, cu paza la poarta si cu personal care se ocupa de curatenie, iar vila Vioricai Dancila de la Predeal a facut inconjurul presei nationale. In acelasi timp, casele memoriale ale lui Marin Preda si Zaharia Stancu zac ascunse printre buruieni, nimeni nu stie exact cum sa ajunga la ele, de vreme ce nici macar niste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.