EXCLUSIV. In dialog cu directorul Spitalului Judetean, Alexandru Dobre: "Mult mai importanta decat testarea este purtarea echipamentului. Degeaba te-ai testat azi, daca maine dai masca jos si te contaminezi..."

Joi, 14 Mai 2020, ora 12:35
32 citiri
Pentru toti medicii din Romania, inceputul epidemiei de coronavirus a fost una aproape traumatizanta. Unii au iesit la pensie, altii si-au dat demisia, altii au intrat in concediu. Si mai multi au ramas, totusi, pe baricade. Si iata ca ne aflam aproape de sfarsitul starii de urgenta, asa ca unele concluzii despre managementul unei crize sanitare pot fi deja trase. Am incercat sa intelegem care sunt aceste concluzii pentru judetul Teleorman si, mai ales, pentru principalul spital al judetului, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.