EXCLUSIV. In dialog cu Ramona Brad, femeia care a stat in spatele legii anti-fumat: "Faptul ca tu vezi tutunul la supermarket, in spatele casei de marcat, de cand ai 5 ani, iti spune subliminal ca tutunul e la fel ca painea... "

Joi, 30 Aprilie 2020, ora 06:35
47 citiri
Pe scurt, Ramona Brad este femeia care a stat in spatele legii ce interzice fumatul in spatiile publice, o pioniera in domeniul luptei anti-fumat din Romania, cu o activitate impresionanta, recunoscuta intern, dar la nivel international. Insa, dincolo de toate, in Ramona Brad am cunoscut un om cu un tonus incredibil, capabil sa se imparta cu aceeasi pasiune intre lupta pentru cauzele in care crede, locul de munca de unde isi ia satisfactia profesionala si timpul de calitate petrecut impreuna cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.