Institutul de Sanatate Publica: Varsta medie a decedatilor este de 66 ani; toate cazurile, cu boli cronice asociate/ Cate cazuri au fost confirmate in Teleorman

Vineri, 03 Aprilie 2020, ora 11:03
44 citiri
1.950 cazuri de infectie cu coronavirus Covid 19, au fost confirmate, la nivel national, in perioada 26 februarie - 29 martie, transmite Institutul de Sanatate Publica. Pana joi, 2 aprilie, numarul cazurilor confirmate a ajuns la 2.738.

Pe de alta parte, in intervalul mentionat, au fost inregistrate 43 de decese, iar de pe 29 martie si pana pe 3 aprilie numarul deceselor a crescut pana la 116.

La nivel national, primul caz de infectie confirmat a fost inregistrat in data de 26 februarie, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.