INTERVIU/Prefectul Judetului: "De modul in care fiecare intelege sa se comporte in aceste zile depinde prelungirea situatiei"

Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 21:04
70 citiri
A trecut o luna de la confirmarea primului caz de infectie cu noul coronavirus in Teleorman, iar numarul persoanelor infectate a ajuns la 74, intre care si doua decese. In prezent, in cele opt centre de carantina organizate la nivelul judetului sunt cazate 323 de persoane, iar alte 515 sunt izolate la domiciliu si monitorizate pasiv.

Intr-un interviu in exclusivitate pentru Ziarul Teleormanul, Prefectul Judetului, Liviu Dumitrascu a vorbit despre gestionarea celei mai dificile situatii cu care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.