Liviu Dragnea, declaratii din sala de judecata: "Nu pot fi eliberat, cum vine asta? Cu decenta si demnitate mi-am dus pedeapsa"

Joi, 15 Iulie 2021, ora 12:35
40 citiri
Detinutul de drept comun - Liviu Dragnea a fost audiat, joi, prin videoconferinta la Penitenciarul Rahova, acolo unde este incarcerat pentru trei ani si jumatate in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. El ar putea iesi din inchisoare astazi, la termenul la care Tribunalul Giurgiu judeca cererea sa de eliberare conditionata.

"Am constatat din motivarea pe fond ca eu am toate criteriile indeplinite si nu pot fi eliberat, cum vine asta? Singura problema e ca am dat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.