Umanistii tintesc sus. Nume noi lansate pentru locale / Interviu cu Liviu Neagu - secretarul general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Luni, 04 Mai 2020, ora 11:06
47 citiri
- In urma cu aproape doua luni declarati ca intentia dvs. este ca Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) sa aiba reprezentare in Consiliul Judetean Teleorman si in cat mai multe consilii locale din judet. Spuneati chiar ca sunt perspective reale de a castiga cel putin doua primarii. Mai exista oameni de valoare dispusi sa se implice in politica?

- Traversam o perioada din care am invatat, si inca invatam, cu totii, extrem de multe lucruri. Am vazut oameni mai mult sau mai putin panicati, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.