VIDEO. Scandal intr-un centru de carantina din Rosiorii de Vede: "Mai bine stam pe camp, in masini, decat sa stam in hotelul asta!"

Luni, 06 Aprilie 2020, ora 15:35
140 citiri
In centrul orasului Rosiorii de Vede se ridica un hotel. E vorba de Hotelul Vedea, care a fost si identificat de Directia de Sanatate Publica Teleorman drept spatiu adecvat pentru adapostirea persoanelor venite din afara tarii pe timpul celor 14 zile obligatorii de izolare. Hotelul nu a mai fost folosit de multi ani, asa ca in mod firesc, nici utilitatile nu sunt foarte puse la punct.

In cursul zilei de ieri, 5 aprilie, la hotelul din Rosiorii de Vede au ajuns 75 de persoane, toate intoarse ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.