Programul meciurilor 16-imilor Cupei Romaniei | Misiune imposibila pentru Turris Turnu Magurele | Leo Grozavu: " Vreau sa depasim performanta de anul trecut si sa castigam Cupa "

Sursa: TRsport
Vineri, 27 Noiembrie 2020, ora 15:08
26 citiri
Turris Turnu Magurele intalneste maine, 28 noiembrie, 11:00, in 16-mile Cupei Romaniei, formatia de prima liga, Sepsi Osk Sfantul Gheorghe, echipa aflata pe val pe prima scena fotbalistica.

Ar fio rusine pentru noi sa iesim din primul tur, suntem constienti ca ne asteapta un meci dificil impotriva unei echipe care a pierdut promovarea in ultima secunda. Au un lot cu jucatori de mare experienta. Jucatorii sunt constienti ca ne asteapta o partida dificila. Imi doresc sa mergem cat mai departe, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.