Ziare.com
Home > Personalitati > Alexandru Athanasiu
Dan Nica si Alexandru Athanasiu, urmariti penal sub control judiciar in dosarul Microsoft 2

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 14:12

Dan Nica si Alexandru Athanasiu, urmariti penal sub control judiciar in dosarul Microsoft 2

Alexandru Athanasiu / DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor Dan Nica si fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu sunt urmariti penal sub control judiciar pentru abuz in serviciu in dosarul cunoscut drept "Microsoft 2". Pe durata controlului judiciar, Athanasiu are interdictia de a parasi teritoriul Romaniei fara incuviintarea prealabila a organului de urmarire penala competent. Totodata, procurorii anticoruptie au mai dispus punerea in miscare a actiunii penale si fata de Silvia Adriana Ticau, secretar de stat la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei in perioada 2003 - iunie 2004, respectiv de ministru al Comunicatiilor in perioada iulie - decembrie 2004, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in forma continuata, se arata intr-un comunicat al DNA. Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut, in 23 noiembrie,sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru urmarirea penala a fostilor ministri Dan Nica, ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Alexandru Athanasiu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Alexandru Athanasiu
Alexandru Athanasiu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Alexandru Athanasiu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 

Citeste despre:

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor