Ziare.com
Home > Personalitati > Alexandru Bejan
Solidaritate cu elevul roman din Tiraspol acuzat de terorism

Luni, 02 Iulie 2012, ora 20:50

Solidaritate cu elevul roman din Tiraspol acuzat de terorism

Alexandru Bejan / stiri Alexandru Bejan

Elevii din Braila au lansat o petitie online pentru sprijinirea lui Alexandru Bejan, acuzat de Securitatea din Transnistria de terorism. Elevul din Tiraspol risca ani grei de inchisoare. Presedintele Consiliului Judetean al Elevilor din Braila, Alin Cristea, a aflat de cazul elevului de la Tiraspol si a lansat o petitie online pentru sprijinirea acestuia. "Cautati pe google. Stirea apare in toata presa. Este o poveste socanta. Cum un elev este anchetat de autoritati, desi era minor, fara respectarea legislatiei internationale, ridicat de la scoala si fortat sa scrie un autodenunt. Acum traieste cu frica unor ani grei de inchisoare. Elevi din Republica Moldova si-au aratat sustinerea, noi de ce sa nu o facem? Puneti-va in situatia lui. E inuman prin ce trece acest elev. E victima unei politici impotriva scolilor si populatie romanesti", a spus Alin Cristea, citat de Adevarul. Elevul din Transnistria este acuzat ca trimis o ...

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Alexandru Bejan, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Link-uri utile:

Alexandru Bejan
Alexandru Bejan

Data nasterii:  27.09.1985

Cariera:  Inspector asigurari

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Alexandru Bejan, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor