Despre Alexandru Deac

Deac Alexandru este nascut pe 25 ianuarie 1955, este casatorit si are un copil. Este de profesie medic si a fost director al Spitalului Orasenesc Viseul de Sus.

A ocupat functia de consilier judetean al Municipiului Maramures in 2008, timp de doar trei luni, dupa care a demisionat pentru a putea trece din PSD in PD-L.

Activitate profesionala

Medic de familie;

Director al Spitalului Orasenesc Viseul de Sus;

Medic sef C.M.I..

Activitate politica

Consilier judetean al Municipiului Maramures (2008).

Deac trece de la PSD la PD-L

In 2008, Alexandru Deac si-a schimbat orientarea politica, trecand de la PSD la PD-L. Partidul Social-Democrat a anuntat ca lui Deac i s-a retras sprijinul politic dupa ce liderii au aflat de negocierile pe care acesta le purta cu PD-L.

”Urmare a negocierilor purtate in nume personal de domnul Deac Alexandru cu reprezentanti ai PDL Maramures, Biroul Judetean a hotarat, in unanimitate, retragerea sprijinului politic si suspendarea sa din toate functiile detinute pe linie de partid”, declara presedintele PSD Maramures, Eugenia Godja.

Deac a declarat ca nu a fost anuntat de decizia respectiva si a sustinut ca in momentul in care i s-a retras sprijinul politic el nu semnase niciun angajament cu niciun alt partid politic.

”Mie nu mi s-a comunicat nimic in legatura cu decizia luata. Vineri, 29 august, este sedinta de Consiliu Judetean si pana atunci am timp sa iau o decizie. Voi lua atunci o hotarare in ce priveste demisia din functia de consilier judetean si o voi anunta in plen. Eu nu am semnat deocmadata nicio adeziune la alt partid”, a declarat Alexandru Deac.

Deac si-a anuntat demisia din functia de consilier judetean la sfarsitul lunii august la doar trei luni de la castigarea mandatului.

Alexandru Deac
Alexandru Deac

Data nasterii: 25 ianuarie 1955

Cariera:  medic

Evenimente importante:  demisioneaza din functia de consilier judetean pentru a se putea inscrie in PD-L, dupa ce ulterior a fost exclus din PSD

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Alexandru Deac, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.