Urmasul lui Boagiu - Alexandru Nazare, dependentul de politica, aflat sub semnul "Cutitului"

Marti, 07 Februarie 2012, ora 19:20
4011 citiri
Urmasul lui Boagiu - Alexandru Nazare, dependentul de politica, aflat sub semnul "Cutitului"
Foto: alexandrunazare.ro

Anca Boagiu ar lasa mostenire Ministerul Transporturilor unui vechi aghiotant - Alexandru Nazare, cel care i-a fost alaturi inca de cand aceasta era sefa Ministerului Integrarii Europene.

Nazare are 31 de ani, este din Onesti si, dupa cum povesteste pe blog este plasat in zodiacul aztec sub semnul "Cutitului", ceea ce l-ar face, potrivit astrelor, "o persoana hotarata in tot ceea ce intreprinde, cu o vointa puternica".

Tot din descrierea sa de pe blog aflam ca ar avea ceva calitati care il recomanda pentru portofoliul Transporturilor - "Ma atrage dinamismul vietii, dinamism pe care imi place sa il caut in tot ceea ce ma inconjoara, inclusiv in aparent plictisitoarele ore de fizica atomica, de pe vremea adolescentei, cand am urmat Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Focsani".

Nazare uraste sa zboare, fapt ce i se trage din copilarie, cand a fost aruncat de la un balcon al unui hotel de colegii de scoala. Mai tarziu, fobia i s-a agravat dupa ce pe un zbor Atena-Budapesta aeronava in care se afla a cazut in gol mai multe secunde, din cauza unor turbulente.

Compenseaza frica de zbor cu iubirea pentru politica, un adevarat viciu pentru tanarul ucenic al "Doameni de Fier" de la Transporturi - "Politica este pentru mine o pasiune care creeaza dependenta, iar conectarea la realitatea inconjuratoare constituie o necesitate".

Nazare a fost si sub aripa lui Theodor Stolojan, in perioada august 2009 - octombrie 2009 ocupand functia de consilier parlamentar la cabinetul europarlamentarului.

Nazare este licentiat in Stiinte Politice, la SNSPA Bucuresti, urmand si cursuri masterale de Teorie Politica, Analize Media, Neoconservatorism si Relatii Internationale, in cadrul European College of Liberal Arts din Berlin.

Cod portocaliu si in tara, si la PDL

Luni dimineata, Emil Boc a anuntat, la finalul celei mai scurte sedinte de guvern din timpul mandatelor sale, ca a decis sa depuna mandatul Executivului, urmand ca Parlamentul sa investeasca un nou Cabinet.

Emil Boc si-a dat demisia - Nu ma agat de putere!

Pasii procedurali au fost parcursi rapid. Demisia prim-ministrului a fost depusa la Parlament si la Presedintie, iar seful statului a invitat liderii formatiunilor parlamentare la consultari, in vederea desemnarii unui nou premier.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a fost numit prin decret prezidential premier interimar si a preluat atributiile lui Emil Boc pana la investirea unui nou Cabinet.

Consultari la Cotroceni: PDL - un nume de premier, USL - anticipate

La finalul consultarilor, Traian Basescu a declarat ca din discutii s-a desprins concluzia ca actuala coalitie de guvernare ramane unita si a anuntat ca premierul desemnat sa formeze un nou guvern este seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu.

Mihai Razvan Ungureanu, premierul desemnat de Basescu

Ziua de luni s-a incheiat pentru democrat-liberali cu o lunga sedinta a conducerii partidului, care s-a prelungit tarziu in noapte in urma carora s-au stabilit numele democrat-liberalilor care vor face parte din Guvernul Ungureanu.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Alexandru Nazare ministru Transporturi, #Anca Boagiu Alexandru Nazare, #demisie Guvern Boc , #ministru Transporturi
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Bun **** / De acord ****