Sefa CSM, Oana Haineala, acuzata de comportament violent de un judecator
Alexandru Serban / stiri Alexandru Serban
Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Oana Haineala, este acuzata de judecatorul Alexandru Serban ca are un comportament violent cand ramane fara argumente. "Nu consider ca dna Haineala e potrivita, pentru cine nu a inteles din prima. Dna Haineala e genul care, cand a ramas fara argumente, a dat cu pumnul, la propriu, in masa, la sedinta plenului. Chiar tin minte ce s-a atacat atunci Cristi Danilet...", a scris judecatorul Alexandru Serban pe Facebook, citat de Antena 3. Oana Haineala (CSM): E o presiune mediatica fantastica. Nu stiu daca ne aflam in razboi Solicitat sa oere detalii, judecatorul a venit si cu alte exemple. "Concret, a respins in CSM, alaturi de dna Ghica orice opinie contrara celei proprii, a fixat sedintele de plen cand stia ca lipsesc unii colegi, pt a isi asigura un anumit rezultat al votului. A manifestat o totala lipsa de transparenta, sistand publicarea documentelor ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Alexandru Serban, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Alexandru Serban
Alexandru Serban
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Alexandru Serban, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.