Ziare.com
Home > Personalitati > Alexandru Serban
Sefa CSM, Oana Haineala, acuzata de comportament violent de un judecator

Vineri, 11 Ianuarie 2013, ora 23:17

Sefa CSM, Oana Haineala, acuzata de comportament violent de un judecator

Alexandru Serban / stiri Alexandru Serban

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Oana Haineala, este acuzata de judecatorul Alexandru Serban ca are un comportament violent cand ramane fara argumente. "Nu consider ca dna Haineala e potrivita, pentru cine nu a inteles din prima. Dna Haineala e genul care, cand a ramas fara argumente, a dat cu pumnul, la propriu, in masa, la sedinta plenului. Chiar tin minte ce s-a atacat atunci Cristi Danilet...", a scris judecatorul Alexandru Serban pe Facebook, citat de Antena 3. Oana Haineala (CSM): E o presiune mediatica fantastica. Nu stiu daca ne aflam in razboi Solicitat sa oere detalii, judecatorul a venit si cu alte exemple. "Concret, a respins in CSM, alaturi de dna Ghica orice opinie contrara celei proprii, a fixat sedintele de plen cand stia ca lipsesc unii colegi, pt a isi asigura un anumit rezultat al votului. A manifestat o totala lipsa de transparenta, sistand publicarea documentelor ...

4 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Alexandru Serban, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Alexandru Serban
Alexandru Serban
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Alexandru Serban, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor