Sefa CSM, Oana Haineala, acuzata de comportament violent de un judecator

Vineri, 11 Ianuarie 2013, ora 23:17

   

Sefa CSM, Oana Haineala, acuzata de comportament violent de un judecator
Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Oana Haineala, este acuzata de judecatorul Alexandru Serban ca are un comportament violent cand ramane fara argumente.

"Nu consider ca dna Haineala e potrivita, pentru cine nu a inteles din prima. Dna Haineala e genul care, cand a ramas fara argumente, a dat cu pumnul, la propriu, in masa, la sedinta plenului. Chiar tin minte ce s-a atacat atunci Cristi Danilet...", a scris judecatorul Alexandru Serban pe Facebook, citat de Antena 3.

Oana Haineala (CSM): E o presiune mediatica fantastica. Nu stiu daca ne aflam in razboi

Solicitat sa oere detalii, judecatorul a venit si cu alte exemple.

"Concret, a respins in CSM, alaturi de dna Ghica orice opinie contrara celei proprii, a fixat sedintele de plen cand stia ca lipsesc unii colegi, pt a isi asigura un anumit rezultat al votului. A manifestat o totala lipsa de transparenta, sistand publicarea documentelor anexate ordinii de zi a plenului sau sectiei. Este, prin excelenta, omul lipsei de dialog", a mai spus Serban.Judecatorul Alexandru Serban este coleg cu Oana Haineala, fiind si el membru al CSM.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2957 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
rank 5
Știm și cunoștem ce face Hăimăneală...e violentă și infractoare...
Statul dat in JUDECATA PENTRU INSCENAREA OANEI HAINEALA – Nicolae Țigaret, care a facut 13 luni de inchisoare NEVINOVAT, din cauza procurorilor Vasile Pavel si Oana Hăimăneală, a dat statul in judecata si cere daune de 38 milioane lei. Tribunalul Bucuresti va judeca dosarul la 15.03.2013. Tigaret: "Am avut tentative de suicid pe durata detentiei... Dupa patru ani de la eliberarea din penitenciar am cosmaruri... fac tratament" .

Judecătorul Alexandru Serban : "Si mai sunt si alte lucruri concrete pe care le-a facut dna Haineala. Nu vrei sa le spun public. Intreab-o pe Laura Stefan, ei i-am spus in privat, mai demult".

Oana Schmidt Hăineală, oferă un serios motiv de revocare, intr-o societate normală. Hăineală atacă instituțiile mass-media, așa cum a făcut-o și Vasilică Dănileț, colegul ei din CSM. Procurorul compară un trust, pe care nu il numește, cu ministerul Propagandei și Iluminării din cel de-al treilea Reich. Atitudinea procuroarei este nedemnă pentru funcția din CSM. Hăineală nu pare a avea curajul de a numi acel trust, mai ales că trebuie să furnizeze dovezi și riscă un proces cu instituția de presă respectivă. Astfel, jignește mass media, mai ales că a fost criticată de diferite televiziuni și publicații. Hăineală jignește, de asemenea aluziv, colegii care ii contestă competențele profesionale. Mecanismele democratice și legale prin care se incearcă revocarea sa din funcția de șefă a Consiliului, sunt comparate de Oana Hăineală, in Evenimentul Zilei, cu mineriadele.

Ăștia e "oamenii" portocalii: violenți,mincinoși,ipocriți,demagogi,manipulatori,farisei....

Viva Voiculescu,Gadea,Badea,Grecu,Tudor,Ursu,Oana Stancu,Dumitrescu...!
pancescu
rank 5
Judecator ???
Membru in CSM??? ce exprimare"...s-a atacat...",halal.
vasy51
rank 1
I se vede
rautatea, razbunarea pe fata. Afara din CSM cu judecatorii si procurorii basisti. Astept ce decid pana la urma judecatorii din romanica si am incredere ca incepe curatenia. Pute tare a ashinicm atat la CSM, DNA, PG ca si la CCR, devenite de ceva vreme independente de popor.
Sa primeasca Basescu si clica lui pedeapsa Ceausescului.
nicolae
rank 5
Si, totusi...
a primit majoritatea voturilor. Ceilalti nu stiau? De ce au votat cu ea? Sau minte domnul Serban?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor