Mihai Stoica face praf un internațional român: ”Băiatul ăla, săracul...L-am mai văzut pe la loturi, că e venit de la Real Madrid”

Sambata, 25 Martie 2023, ora 06:42
3586 citiri
Mihai Stoica face praf un internațional român: ”Băiatul ăla, săracul...L-am mai văzut pe la loturi, că e venit de la Real Madrid”
Alexandru Țîrlea

Naţionala de fotbal Under-21 a României a fost învinsă de echipa similară a Portugaliei, cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, într-un meci amical desfăşurat pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

Portugalia, vicecampioana continentală la acest nivel, a controlat jocul de la un capăt la altul şi s-a impus fără emoţii, prin golurile marcate de Afonso Sousa (24) şi Pedro Neto (36).

Mihai Stoica, manager la FCSB, a comentat evoluția slabă a României și a pus tunurile pe titlularul postului de fundaș dreapta, Alexandru Țîrlea, care evoluează în a treia divizie spaniolă, dar care a trecut la un moment dat pe la Real Madrid.

„Prima parte a meciului a fost înfiorătoare. Aria de selecţie este puţin cam slabă şi atunci ar trebui să-şi reconsidere poziţia unii, care zic că regula U21 este o regulă formidabilă. Nu este deloc formidabilă. Când jucătorii sunt slabi, sunt slabi indiferent de regulă.

Am văzut acum nişte jucători....joci la Gimnastic. L-am mai văzut pe la loturi, că e venit de la Real Madrid. Şi Bawab a fost la Real Madrid şi Barcelona. Facem nişte confuzii foarte mari. Dacă cineva face junioratul într-un club mare punem ştampila de fotbalişti. Nu este în regulă

Între Pantea şi Ţîrlea este diferenţă mare. S-a văzut. Pantea măcar este vivace. Ok, poate să facă greşeli, dar băiatul ăla, săracul...”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Spot de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

#Alexandru Tirlea, #nationala, #Under 21, #Mihai Stoica , #nationala