Cine este femeia care deține yachtul Alezzi, renumit pentru celebrele petreceri din Mamaia FOTO

Luni, 05 Septembrie 2022, ora 14:55
17687 citiri
Cine este femeia care deține yachtul Alezzi, renumit pentru celebrele petreceri din Mamaia FOTO
Alezzi Yacht este preferatul vedetelor FOTO facebook

Alezzi Yacht este în fiecare vară gazda unor petreceri de lux, care se desfășoară în largul Mării Negre.

În spatele afacerii de milioane de euro, parte a unui imperiu financiar mi mult mai amplu, este o femeie. Se numește Anca Raluca Perifan și este probabil cea mai bogată femeie din Constanța.

În 2020, Alezzi Beach Resort SRL a fost a doua cea mai profitabilă firmă din județul Constanța, pe primul loc fiind CN Administrația Porturilor Maritime SA (CNAPM).

Conform Constanța.info, Alezzi a încasat în 2020 suma de 45,2 Milioane de Euro, și a declarat un profit de 23,4 Milioane de euro.

Societatea Alezzi Beach Resort este deținută în proporție de 70% de Anca Raluca Perifan, în vârstă de 34 de ani, nimeni alta decât fiica omului de afaceri constănțean Costică Zelca.

Ea este căsătorită, din august 2012, cu Daniel Perifan, în vârstă de 39 de ani, și au împreună doi copii, Alezia și Ayan.

Construită în anul 2020 la un șantier naval din Turcia, nava Alezzi a efectuat prima ieșire în mare pe 29 aprilie 2021. Acest catamaran, alb ca un pescăruș, are trei punți, 40 de metri lungime și 20 lățime, restaurant cu bucătărie proprie, cinci baruri, trei apartamente, și poate ambarca și transporta pâna la 780 de pasageri, conform caracteristicilor oferite de șantierul constructor.

Tatăl Anei Raluca Perifan, Constantin Zelca, este client mai vechi al DNA-ului, datorită asocierii în afacerile sale imobiliare cu Millenium Global Development SA și New Home Construct SA, societăți despre care s-a speculat că reprezentau interesele financiare ale fostului primar Radu Mazăre și ale partenerilor acestuia: Valentin Gheorghe Ionescu, Sorin Gabriel Strutinsky și Daniel Nicușor Constantinescu.

Citește AICI mai multe despre afacerile familiei care patronează Alezzi Yacht

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle, Ducesa de Sussex, lansează primul produs din noul său brand de lifestyle. Markle ar putea vinde dulceață de căpșuni, conform unor influenceri de pe platforma X, fostă Twitter....
Un service auto a deviat cursul unei ape dintr-un sat din județul Constanța. Cum a fost descoperit totul
Un service auto a deviat cursul unei ape dintr-un sat din județul Constanța. Cum a fost descoperit totul
Comisarii Gărzii de Mediu Constanţa au amendat cu 30.000 de lei un service auto din satul Lazu pentru devierea unui curs de apă. Reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa au anunţat...
#Alezzi Yacht, #vedete, #proprietara, #patroana, #Ana Raluca Perifan, #afaceri, #Constanta , #stiri sociale