USR si PLUS au mai facut un pas spre alianta. Cu amendamente si apel la abandonarea orgoliilor

Sambata, 03 August 2019, ora 23:57
4327 citiri
USR si PLUS au mai facut un pas spre alianta. Cu amendamente si apel la abandonarea orgoliilor
Foto: Facebook Alianta 2020 USR PLUS

Consiliul National al PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianta politica cu USR, a anuntat, sambata seara, pe Facebook, liderul PLUS Dacian Ciolos. Si Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania a votat, sambata, continuarea aliantei cu PLUS, cu obiectivul de a oferi Romaniei o alternativa politica reala, conform liderului USR, Dan Barna.

"Consiliul National al PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianta politica cu USR. Textul a fost adoptat cu amendamente, pe care le va propune spre discutie partenerilor de alianta", anunta Dacian Ciolos.

El aminteste ca PLUS si USR au obtinut impreuna o victorie importanta in 26 mai, tocmai pentru ca au inteles asteptarile electoratului.

"Trebuie sa continuam sa punem aceste asteptari mai presus de orgolii de partid. PLUS crede intr-o relatie politica solida, bazata pe principii si pe continut, in care sa punem ceea ce avem fiecare mai bun impreuna si sa le dam cetatenilor romani cea mai serioasa oferta politica a ultimilor 30 de ani", subliniaza liderul PLUS.

Si Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania a votat, sambata, continuarea aliantei cu PLUS cu obiectivul de a oferi Romaniei o alternativa politica reala.

"A fost adoptat protocolul aliantei electorale pentru prezidentiale si protocolul aliantei politice, cu o serie de amendamente ce vor fi transmise catre partenerii de la PLUS. Ne respectam promisiunea de a construi o alternativa credibila, la partidele traditionale. USR PLUS este alianta care va schimba un sistem ce a esuat. Doua milioane de oameni au votat aceasta alianta pe 26 mai si au crezut in aceasta alianta, nu putem sa ii dezamagim", afirma liderul USR Dan Barna.

Conform liderului USR, inca de la formare, alianta USR PLUS a avut un obiectiv pe termen lung.

"Vrem sa mergem impreuna la toate alegerile care urmeaza - prezidentiale, locale si parlamentare. Obiectivul nostru este ca castigam alegerile si sa dam Romaniei presedintele si un guvern onest si competent", spune Barna.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#alianta USR PLUS , #PLUS