Pliante cu informatii mincinoase, atribuite Aliantei USR-PLUS, distribuite in Cluj-Napoca (Foto)

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 23:10
7651 citiri
Pliante cu informatii mincinoase, atribuite Aliantei USR-PLUS, distribuite in Cluj-Napoca (Foto)

Mai multe pliante cu informatii false si atribuite Aliantei 2020 USR-PLUS au fost tiparite si distribuite in cutiile postale ale oamenilor din Cluj-Napoca.

Alianta USR-PLUS atrage atentia ca informatiile de pe aceste pliante sunt minciuni, iar membrul Aliantei care este citat pe foi nici macar nu exista.

"ALERTA DE MANIPULARE!

Atacurile adversarilor politici ai Aliantei 2020 USR PLUS au depasit orice limita.

Ne-au facut securisti, au incercat sa ne opreasca sa ne inscriem in cursa electorala, au inventat tema falsa a atacului la proprietate, ne-au distrus, ca niste talhari, noaptea, corturile de campanie si afisajul electoral.

Acum, insa, au dus dezinformarea si manipularile intr-o zona sensibila, cea legata de copii, de dreptul si dorinta oamenilor de a avea copii.

Au tiparit pliante false pe care au pus cea mai ticaloasa minciuna, anume ca noi vrem ca avortul sa fie obligatoriu in Romania. Si au inventat si un fals membru al Aliantei care ar fi spus asta.

Aceste pliante otravite cu dezinformari abjecte au fost puse in cutiile postale ale unor oameni. Ca sa ii sperie", se arata pe pagina de Facebook a Aliantei.

Iata si pliantele:

Pe unul dintre pliante scrie ca "avortul trebuie sa fie obligatoriu pentru 92% dintre romani", citat atribuit unui "activist USR+PLUS, Ramona Popescu".

Membrii Aliantei noteaza ca vor face plangere penala pentru a afla cine se afla in spatele acestui demers.

"Nu vom lasa ticalosia sa mearga mai departe. Facem plangere penala si cerem politiei sa afle cine sunt cei care induc panica si frica. Cine sunt cei carora le este asa de frica de o Alianta cu oameni care nu au mai facut politica si incearca sa ne decredibilizeze.

Le amintim tuturor competitorilor electorali ca aceste practici demne de anii '90 sunt pedepsite penal.

Vom descoperi producatorii si distribuitorii acestor pliante otravite cu ajutorul sustinatorilor nostri, semnaland Politiei fiecare act care prejudiciaza imaginea Aliantei si credibilitatea candidatilor.

Vom face plangere la Politie pentru folosirea ilegala a identitatii Aliantei", se mai arata in postare.

De asemenea, USR PLUS precizeaza ca vor face sesizari si la Autoritatea Electorala Permanenta, pentru a lua "toate masurile legale in acest caz revoltator de intoxicare cu minciuni".

Pana acum, astfel de pliante au fost descoperite in Cluj-Napoca si in doua comune din judet.

"Am identificat deocamdata in Cluj-Napoca si in doua comune din judet pliantele otravite prin care se incearca compromiterea noastra cu citate false si personaje inventate.

Le cerem tuturor membrilor si simpatizantilor nostri sa ne ajute sa oprim astfel de atacuri murdare. Sa ni le semnaleze imediat ce apar. Sa fie pregatiti pentru o lupta cu adversari care, iata, depasesc orice limita pentru a ne opri.

Nu ne intimideaza, noi mergem la victorie cu toate piedicile lor.

Sustinatorii si membrii USR si PLUS pot semnala aparitia unor asemenea pliante de dezinformare pe adresa comunicare@usrplus.ro pentru a putea lua masuri de indata impotriva celor care le-au tiparit si le-au distribuit", mai arata sursa citata.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....