Ziare.com

USR saluta anuntul lui Iohannis: Asteptam de doi ani de zile acest referendum

Joi, 28 Martie 2019, ora 20:11

   

USR saluta anuntul lui Iohannis: Asteptam de doi ani de zile acest referendum
Uniunea Salvati Romania saluta anuntul presedintelui Iohannis privind organizarea unui referendum pentru justitie pe 26 mai si sustine ca se va implica in promovarea acestuia, alaturi de PLUS.

"Asteptam de doi ani de zile acest referendum! Imediat dupa ce au ajuns la guvernare au dat OUG 13 si de atunci Romania este captiva lui Dragnea, care are probleme cu justitia.

Romania are nevoie de un astfel de referendum pentru a arata, o data pentru totdeauna, ca romanii nu-si doresc conducatori corupti, lideri politici care sa abuzeze de pozitia si parghiile capatate prin votul alegatorilor doar pentru a-si albi dosarele si pentru a putea fura in voie.

Alianta 2020 USR-PLUS se va implica activ in promovarea referendumului pentru Justitie si se va lupta, pe toate caile institutionale avute la indemana, pentru ca romanii sa nu fie descurajati sa vina la vot si sa-si spuna liber opinia", se arata in anuntul USR.

Reactia vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial ca va convoca un referendum pe tema justitiei in acelasi timp cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai.

Si fostul premier Dacian Ciolos, liderul PLUS, a salutat initiativa presedintelui Klaus Iohannis de a convoca un referendum pentru justitie pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre referendum justitie USR referendum
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3822 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Doctrina USR

Ce propune USR

Sunt doar cateva chestiuni pe care le-am prins din declarațiile publice ale membrilor marcanți ale celor două partide. Sunt insă ferm convins că rezerva lor e infinit mai mare! Aferim!

– desființarea familiei și traiul in grupuri;
– in locul achizițiilor de bunuri se va permite strict achiziția serviciilor;

– tratamentele naturiste și homeopate vor fi interzise;

– statul și inlocuitorul său, corporația, vor dispune asupra corpului tău deoarece acestea sunt singurele entități care știu ce-i mai bine pentru tine

– vaccinarea va fi obligatorie indiferent de varstă, iar tratamentele vor fi dictate de mahării din farma;

– cum corpul nu-ți aparține, oficialii vor decide cand ai murit și cand iți pot fi extrase organele din corp pentru a fi donate;

– singura formă economică acceptată va fi corporația;

– știrile vor fi filtrate astfel incat să nu ajungă la populație ceea ce se numește "fake news";

– teoria genului va deveni normă de bază a societății, iar cetățeanul va fi obligat să-și demonstreze "inclusivitatea" și "toleranța" prin adoptarea modului de viață al minorităților sexuale;

– educația sexuală va deveni obligatorie in școli incă din ciclul primar, inclusiv cu "lecții practice";

– copiii nu vor aparține părinților, ci societății care "știe mai bine cum să-i educe";

– cultivarea plantelor nu va fi permisă decat in mod industrial;

– creșterea animalelor pentru carne va fi interzisă;

– circulația cetățenilor va fi restransă la perimetrul orașelor pentru a permite refacerea habitatului natural;

– consumul va fi raționalizat pentru prevenirea incălzirii globale;

– se va permite libera circulație a imigranților; pentru acomodarea acestora localnicii vor trebui să se sacrifice deoarece "libera circulație e un drept";

– teoriile "inclusivității" se vor aplica și imigranților;

– pentru optimizare spațiile de cult vor fi impărțite in mod egal intre diferitele religii;

– se vor interzice orice formulări religioase care incalcă normele corectitudinii politice;

– practirea religiei se va face prin declarație pe propria răspundere, iar textele sfinte, inainte de a fi predicate, vor trebui aprobate de către un consiliu de conformitate;

-– nu vor fi permise ritualuri tradiționale(botez, circumcizie, etc) pentru copii, ci numai după majorat, in urma unei cereri;

– actele sexuale vor fi permise doar prin consimțămantul scris al ambilor partener, cu descrierea clară a fiecărei acțiuni(există deja in Suedia);

Satanisti cu acte, uite cine candideaza la alegeri, sa ajungem sclavii lor.

Numai un anormal poate sa voteze asemenea 'partid' satanist

 

daca ati asteptat 2 ani,bare-mi ati monitorizat,cate scoli din tara

au toalete,in curte ?....pentru ca am auzit,ca Valcov o va consilia pe Doamna Dancila,sa faca sectii de votare a referendumului,aici......in aceste toalete.

 

Adevarul e e ca tot de la Pudelul asteptati de doi ani.

Acum a pus de-un referendum de frica ca (ca-ca) nu iese lumea la vot. Cu referendum, chiar daca nu rezultatul nu inseamna nimic (adica nimic nu se va intimpla dupa, ca si cu famiglia), spera ca oamenii vor iesii la vot. Ratiune corecta.
Insa daca se frige si aia care ies voteaza pentru sunt-un-pui-de-securos-Vreau-si-eu-sa-ling-un-os-Si-ma-cheama-dom-ciolos (adica plus), ii da aluia curajul sa vrea sa se dea si la presedentie.
Tot votul din mai este intre Pudel si plus. Psd va sta pe bara o ceva vreme, pana la tura urmatoare.
Problema cu constitutia romaniei este ca este facuta prost. Alegerile parlamentare nu conteaza prea mult pentru parlament, ca aia nu prea mai dau legi. Intrumentul Ordonantelor De Urgenta (cand nu este nici o urgenta) a deturnat guvernarea in romania: alegerile parlamentare conteaza doar pentru a da un prim-ministru.

 

Chiar nu pricepeti?

The Rising BEAST

 

Opozitia Unita!

Nu mai e mult si scapam de leprele rosii!

 

USR

Daca taceau filozofi ramaneau. Au dat cu bita in balta cind trebuiau sa taca. Mare greseala. Ghinion, vorba sasului.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor