Soarta Alianței Dreapta Unită, pecetluită. Elena Lasconi: Oricum nu mai există. Nu mai putem defila cu Ludovic Orban

Vineri, 21 Iunie 2024, ora 12:52
6384 citiri
Soarta Alianței Dreapta Unită, pecetluită. Elena Lasconi: Oricum nu mai există. Nu mai putem defila cu Ludovic Orban
Alianța Dreapta Unită FOTO: Facebook

Elena Lasconi, favorită la șefia USR, a declarat vineri, 21 iunie, că a vorbit cu REPER pentru a face o reconstrucție a USR, însă spune că nu vede ca „în poza asta de reconstrucție să apară domnul Cioloș”. De asemenea, Lasconi nu mai vede USR defilând alături de Ludovic Orban.

„A avut ocazia să lupte când a fost președinte și nu cred… dar v-am spus, acum vorbește Elena Lasconi un membru USR. Toate deciziile de a strânge oameni lângă noi o să le iau împreună cu Biroul Național, Comitetul Politic”, a declarat ea într-un interviu la EuropaFM.

Elena Lasconi spune că USR nu mai poate merge alături de Ludovic Orban, dar recunoaște că a avut discuții cu membri din Forța Dreptei.

„O să am discuții și cu șefii de filiale. Nu voi face după ureche. Și am avut discuții și cu membri din Forța Dreptei – dar la fel, nu cred că mai putem defila cu domnul Ludovic Orban.

Sunt oameni buni peste tot și eu o să fac apel și la românii de bună credință care au ceva de spus și înțeleg că acum suntem într-un moment important în care am putea să îngropăm democrația din România anul acesta sau am putea să salvăm democrația”, mai spune Lasconi.

Lasconi a mai spus și că Alianța Dreapta Unită (USR+PMP+Forța Dreptei) „oricum nu mai există”, pentru că a fost făcută doar pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

„V-am spus că eu am discuții și aș vrea să găsim o formulă, dar o formulă în care să înțeleagă și domnul Cioloș și domnul Orban că trebuie să facă un pas în spate cumva, pentru că există oameni de calitate, oameni foarte buni și care au aceeași viziune ca și noi, atât în Forța Dreptei, cât și în REPER, chiar și în PMP”, a mai spus Lasconi.

Simion și Lasconi condamnă atacul asupra lui Donald Trump: „O pagină neagră din seria crimelor comise împotriva preşedinţilor care nu vor război”
Simion și Lasconi condamnă atacul asupra lui Donald Trump: „O pagină neagră din seria crimelor comise împotriva preşedinţilor care nu vor război”
Președintele AUR George Simion și președinta USR Elena Lasconi reacționează și ei după tentativa de asasinat în care a fost vizat Donald Trump, sâmbătă, 14 iulie, în timpul unui miting...
Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
Elena Lasconi a promis „revoluție" în USR, după ce partidul a fost scufundat la sub 10%, sub comanda lui Dan Barna, Dacian Cioloș, iar apoi a lui Cătălin Drulă. Primărița de la...
#alianta dreapta unita, #alegeri USR conducere, #elena lasconi , #Stiri Elena Lasconi
  1. Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
  2. Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
  3. Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
  4. „Înaltă trădare!". Diana Șoșoacă cere punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis
  5. Cei mai anoști prezidențiabili din perioada postcomunistă
  6. De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
  7. Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
  8. ”Guvernul Ciolacu a făcut cadou fiecărui copil născut în 2024 o datorie suplimentară de 1.342 de euro”. Acuzațiile USR
  9. Promisiunea făcută de Franța României: ”Poate conta pe sprijinul nostru deplin”
  10. Anunțul premierului după tragedia de pe Jepii Mici: ”Nu toți urșii sunt criminali”