Scandal in USL - PNL face bilantul greselilor conservatorilor: Situatia este clara

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 17:44
3191 citiri
Scandal in USL - PNL face bilantul greselilor conservatorilor: Situatia este clara

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat ca PC s-a aratat nemultumit si impotriva aliantei cu liberalii inca din vara, iar reprezentantul conservatorilor in comisia pentru Rosia Montana a votat alaturi de parlamentarii din PSD.

"Situatia este clara: Din vara, PC s-a aratat nemultumit, oarecum impotriva acestei aliante cu PNL, in tot acest timp practic nu a functionat alianta, nu a existat dialog, nu au existat actiuni comune.

PNL se afla in cadrul USL, este solidar cu Guvernul, cu toti membrii Guvernului, exista o cooperare, colaborare si dialog intre toti membri Guvernului, prin urmare acest subiect nu are tocmai substanta, ci importante sunt temele si proiectul sau.

Faptul ca proiectul USL este in continuare solid este demonstrat de faptul ca avem in Parlament legea pentru adoptarea bugetului pe 2014, avem descentralizarea, acestea sunt lucrurile importante", a declarat deputatul PNL, luni dupa-amiaza, la Digi 24.

Constantin, atac dur la Antonescu si un mesaj: Ruperea PNL de PC inseamna ruperea USL

Aceasta a dat si un exemplu in care PC s-a pozitionat alaturi de PSD si nu de PNL.

"In cadrul comisiei pentru Rosia Montana, reprezentantul PC a avut o pozitie absenta si, cand am vrut sa supunem la vot, nu s-a aflat alaturi de noi. La vot a votat cu colegii din psd", a explicat Cristina Pocora.

Purtatorul de cuvant al liberalilor a explicat ca USL este unita si ca parlamentarii PSD, PNL si PC vor sustine impreuna proiectele uniunii.

De asemenea, deputatul PNL a intarit faptul ca "principalul adversar" al USL este presedintele Traian Basescu, care este "un lucru nociv".

Voiculescu ataca PNL si vrea ca USL sa discute acuzarea lui Basescu de inalta tradare

Dan Voiculescu a acuzat, sambata, PNL ca i-a jignit pe partenerii din USL apropiindu-se prea mult de Traian Basescu si a propus conducerii Uniunii sa se gandeasca la posibilitatea de a-l acuza pe presedinte de inalta tradare.

In replica, Cristina Pocora a afirmat, in aceeasi zi, ca PNL sustine Guvernul si este un partener corect in USL, care nu a atacat niciodata un membru PC al Executivului.

Dilema lui Antonescu: Relatia cu PC nu mai exista, dar oficializarea rupturii ar afecta USL

De asemenea, presedintele liberal Crin Antonescu a declarat luni ca Alianta de Centru Dreapta (ACD), intre PNL si Partidul Conservator, nu mai exista "de facto", dar a recunoscut ca oficializarea acestei rupturi s-ar putea sa ridice probleme din punct de vedere juridic pentru USL.

Crin Antonescu a declarat ca PNL si PC nu au avut o colaborare foarte buna si l-a acuzat pe Daniel Constantin, presedintele PC, ca s-a comportat in permanenta ca un "subordonat" al lui Victor Ponta, nu ca un partener al PNL.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cum au acaparat trei personaje întreaga scenă politică dintr-un mare oraș, făcând PSD-ul irelevant în fostul său fief electoral
Cum au acaparat trei personaje întreaga scenă politică dintr-un mare oraș, făcând PSD-ul irelevant în fostul său fief electoral
Traseismul politic nu este nicidecum o noutate pe scena din România, iar pregătirea alegerilor din 2024 nu face excepție. Situația de la PNL Timiș sau altele din țară sunt amplu dezbătute,...
Kelemen Hunor, ironizează listele comune ale coaliției: ”Norocul sau nenorocul PNL-ului este că s-au trezit în polul de stânga”
Kelemen Hunor, ironizează listele comune ale coaliției: ”Norocul sau nenorocul PNL-ului este că s-au trezit în polul de stânga”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit marţi, 27 februarie, despre decizia coaliţiei PSD-PNL de a merge pe listă comună la alegerile europarlamentare. Kelemen Hunor a declarat, la Prima...
#Cristina Pocora PC PNL, #rupere PNL PC, #Pocora alianta PC PNL , #Crin Antonescu