Partidul Conservator organizeaza Congres Extraordinar pe 3 aprilie

Luni, 07 Martie 2011, ora 17:29

   

Partidul Conservator organizeaza Congres Extraordinar pe 3 aprilie
Partidul Conservator (PC) va organizeaza un Congres Extraordinar pe 3 aprilie, urmand sa fie adoptate modificari la statutul partidului si sa se aleaga un secretar general, a anuntat luni liderul PC, Daniel Constantin.

"Vom organiza un Congres extraordinar in data de 3 aprilie, acesta va avea loc cel mai probabil la Sala Palatului din Bucuresti, ocazie cu care vom aproba modificari la statutul partidului convenite la ultima sedinta", a declarat Daniel Constantin, la Antena 3.

Liderul PC a anuntat ca exista cateva functii pentru care se vor bate membrii PC, dintre care cea mai importanta este cea de secretar general, care este vacanta inca de anul trecut, cand Codrut Seres a demisionat.

Daniel Constantin a declarat ca pana pe 30 aprilie urmeaza sa fie desemnati candidatii pentru functiile de presedinte de Consiliu Judetean si primar in municipiile resedinta de judet, in urma consultarilor realizate in teritoriu.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1608 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
darnic00
rank 5
PCR=PC. Aceeasi locatie, acelasi congres, ba si participanti din vechea generatie.
De ce este Congresul extraordinar? Probabil pentru ca intre ordinari trebuia si ceva extraordinar. Dar de ce la Sala Palatului, cand, se stie, PC ar putea tine Congresul si intr-un troleibuz, la cati de multi sunt in realitate. Ei bine, si aici exista o explicatie. Tovarasul Voiculescu nu cunoaste alta locatie. El acolo mergea la Congres inca de prin anii '60.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor