PNL face alianta cu Partidul Conservator (Video)

Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 13:19
6854 citiri
PNL face alianta cu Partidul Conservator (Video)

Membrii Biroului Politic al Partidului National Liberal au decis, miercuri, in unanimitate, formarea unei aliante cu Partidul Conservator, urmand ca in curand noua structura politica sa fie inregistrata la tribunal.

Noua structura se va numi "Alianta de centru-dreapta PNL+PC", iar liderii celor doua partide se vor intalni in urmatoarea perioada pentru a stabili prioritati in colaborare si cu Partidul Social-Democrat, anunta Antena 3.

Liderii PSD, PNL si PC au anuntat miercuri ca au inceput demersurile pentru unificare Opozitiei si au vorbit de intentiile de a inregistra viitoarea alianta la tribunal. Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca isi doreste o alianta cu Partidul Conservator si ca discuta si varianta pentru crearea unei opozitii unite.

Intrebat daca PNL va semna o alianta cu PC, Antonescu a precizat: "Nu, nu vom semna astazi un protocol. Vom pune in discutie aceasta chestiune, conform statutului, daca Biroul Politic va accepta propunerea mea, vom convoca o Delegatie Permanenta pentru ziua de duminica sau luni si o Delegatie Permanenta este in masura sa ia o asemenea decizie politica".

Opozitia se pregateste de unificare: Liderii PSD, PNL si PC se intalnesc pentru discutii

Intentia a fost confirmata si de liderul PC, Daniel Constantin, care a spus si ca vrea ca alianta sa nu fie doar politica, ci sa fie inscrisa la tribunal.

"Avem o sedinta a Biroului Executiv Central si o sedinta a Biroului Politic, in care vom discuta situatia politica vom discuta situatia aliantelor posibile dintre partidele de Opozitie astfel incat sa dam senzatia ca suntem o alternativa fata de Guvernul actual, obiectivul este sa oferim certitudine si sa le dam speranta oamenilor. Speram sa facem o alianta la tribunal, ma refer aici la PSD-PC-PNL si vom analiza posibilitatea sa facem o alianta si cu Partidul National Liberal", a declarat Daniel Constantin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cristian Popescu-Piedone deja se vede primar al Bucureștiului. El a declarat că va câștiga cu peste 40% și că pentru PSD ar fi bine să-l susțină. De asemenea, politicianul continuă...
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. La întrebarea ”Dacă...
#alianta PNL PC, #alianta centru dreapta, #alianta Antonescu PC , #PNL