Replici spumoase la PNL: PC-facut "sconcs", opozantii aliantei-contrati

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 18:22
4693 citiri
Replici spumoase la PNL: PC-facut "sconcs", opozantii aliantei-contrati
Foto: DC News

Sedinta Biroului Politic Central al PNL, in care s-a decis crearea aliantei cu PC, a fost una tensionata, cu schimburi de replici acide intre presedintele Crin Antonescu si opozantii aliantei - Tariceanu, Orban, Vosganian si Saftoiu.

Conform unor surse din PNL, Crin Antonescu a incercat sa transeze rapid subiectul, spunand doar ca Biroul Politic Central a aprobat unanim alianta cu PC si ca il lasa pe vicele Mihai Voicu sa explice detalii tehnice ale protocolului.

"Cred ca inainte de procedura, ar trebui sa discutam de oportunitatea acestei aliante", a intervenit Tariceanu.

Fostul premier a sustinut ca alianta nu aduce niciun beneficiu PNL: "Ce nevoie avem de PC, un partid mic, care nu face decat sa se plimbe de la stanga la dreapta?!".

Tariceanu a insistat ca nu este necesara o alianta si ca PNL poate continua sa colaboreze ca si pana acum cu PC, scrie Gandul.

Fostul prim-vicepresedinte Ludovic Orban s-a declarat si el impotriva, considerand ca PC mai mult dauneaza si sugerand ca e "urat mirositor".

"Cand un tigru si un leu pleaca la vanatoare, nu iau cu ei si un sconcs", a spus acesta.

In timp ce Varujan Vosganian s-a plans ca liderii partidului nu au fost consultati si ca au aflat de alianta de la televizor, Adriana Saftoiu a vorbit despre faptul ca liderul PC, Dan Voiculescu, este un turnator la Securitate dovedit.

Replica dura a lui Crin

Dupa ce a asteptat ca cei patru opozanti ai aliantei sa-si termine interventiile, Crin Antonescu i-a atacat pe fiecare pe rand.

In timp ce lui Vosganian i-a spus sa-si dea demisia, daca nu vrea sa accepte hotararile echipei si lui Orban ca opiniile sale nu mai conteaza, Antonescu s-a contrat dur cu Adrian Saftoiu.

"Aveti acum probleme de constiinta fata de Dan Voiculescu, dupa ce ati stat atatia ani langa un securist nenorocit ca Traian Basescu", a spus liderul PNL.

Replica fostei consiliere prezidentiale nu s-a lasat asteptata si a fost mai dura decat a tuturor celorlalti.

"Nu ma luati pe mine cu chestii gen << Porumbacu >>. Eu nu am vazut niciodata vreun dosar de securitate al omului aluia", i-a replicat fosta consiliera a lui Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cristian Popescu-Piedone deja se vede primar al Bucureștiului. El a declarat că va câștiga cu peste 40% și că pentru PSD ar fi bine să-l susțină. De asemenea, politicianul continuă...
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. La întrebarea ”Dacă...
#discutii bpc pnl, #opozanti alianta pnl pc , #PNL
Comentarii