Vezi liderii PNL care s-au impotrivit aliantei cu PC

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 14:35
6456 citiri
Vezi liderii PNL care s-au impotrivit aliantei cu PC
Foto:Antena 3

Delegatia Permanenta a PNL a validat, cu majoritate de voturi, alianta cu PC, fiind putine voturi impotriva, printre care Ludovic Orban, C.P.Tariceanu si Adriana Saftoiu, potrivit unor surse citate de Newsin.

Crin Antonescu a raspuns la intrebarile jurnalistilor cu privire la modul in care s-a format alianta PNL-PC, spunand ca alianta a fost votata cu 4 voturi impotriva si cinci abtineri, iar protocolul si prevederile sale a fost votat cu 14 voturi impotriva. Liderul liberal a adaugat insa ca alianta nu s-a nascut pornind de la o "tocmeala" intre cele doua partide si ca o alianta cu PSD va urma acelasi parcurs.

Liderii PC reuniti in Consiliul National au aprobat si ei luni in unanimitate incheierea aliantei cu PSD si mandatarea lui Daniel Constantin pentru semnarea protocolului cu PNL.

Liderii PNL si PC au semnat in cursul acestei zile protocolul de constituire a Aliantei de Centru-Dreapta.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat dupa semnarea actelor, ca a semnat "fara retinere", in ciuda asediului la care a fost supus.

In schimb, fostul prim-vicepresedinte al partidului, Ludovic Orban, s-a opus aliantei si a declarat ca e un "compromis" si ca aceasta nu era necesara.

"Nu avem nevoie de variante conjuncturale pentru a da jos pe cineva. PNL in ultimii 21 de ani a aratat ca e un partid puternic, care se poate bate de la egal la egal cu oricine si asigura o guvernare in interesul cetatenilor. Nu cred ca PNL poate fi pus pe picior de egalitate si de a face un compromis", a spus Orban, care a declarat ca se opune si unei aliante cu PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cristian Popescu-Piedone deja se vede primar al Bucureștiului. El a declarat că va câștiga cu peste 40% și că pentru PSD ar fi bine să-l susțină. De asemenea, politicianul continuă...
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. La întrebarea ”Dacă...
#voturi dp pnl alianta, #dp pnl vot pc, #vot pnl alianta pc , #PNL
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Cei trei sunt patru si merita felicitari
Poza adevar
adevar
rank 1
AFLAM ACUM DE 4 VOTURI CONTRA SI 5 ABTINERI PLUS 14 CONTRE LA PROTOCOL!