ARD si-a depus listele pentru Bucuresti: Spera la peste 30% - "Nu mai e fieful USL"

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 16:39
4094 citiri
ARD si-a depus listele pentru Bucuresti: Spera la peste 30% - "Nu mai e fieful USL"
Foto: B1 TV

Reprezentantii Aliantei Romania Dreapta (ARD) si-au depus marti, la Biroul Electoral Municipal, listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Sunt 75% nume noi", a precizat prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda pentru Ziare.com, adaugand ca pe listele ARD "sunt si nume noi, care nu sunt cunoscute deloc, dar si nume noi care sunt cunoscute, dar care nu au mai candidat pana acum".

Intrebat de ce a asteptat ARD pana in ultimul moment sa depuna candidaturile la Bucuresti, Cezar Preda a explicat: "pentru ca este cea mai mare organizatie si pentru ca analiza pe Bucuresti arata ca sunt candidaturi foarte importante pentru ca Bucurestiul nu mai este fief USL, din analizele noastre".

"Si, atunci, lucrurile trebuiesc foarte bine cumpanite. Aici sunt reprezentantii tuturor partidelor din ARD, in numar mare, si nu numai negocierile au durat, s-au analizat contestatiile... In final cred ca lucrurile au iesit foarte bine. Parerea mea este ca, la Bucuresti, rezultatul va fi peste 30%", a mai declarat Cezar Preda, facand trimitere la obiectivul electoral anuntat de presedintele PDL Vasile Blaga pentru ARD, acela de a obtine 30% la nivel national.

Si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, si-a exprimat optimismul cu privire rezultatele pe care colegii sai care vor candida pe listele ARD le vor obtine in Capitala, mai ales ca printre cei care vor intra in batalia elctorala se numara si personalitati precum Sandra Pralog sau Alex Stefanescu.

"Nu am fost prezent astazi la depunerea candidaturilor in Bucuresti pentru ca am fost plecat la Ramnicu Valcea sa imi depun candidatura in colegiul 2 deputati. Sunt optimist, faptul ca a plecat Crin Antonescu din Capitala si ca la USL, de asemenea, au fost schimbari de ultim moment inseamna ca nici ei nu sunt atat de siguri pe ei si ca informatiile noastre, potrivit carora USL e pe un trend descendent, se confirma", a declarat Aurelian Pavelescu pentru Ziare.com.

Printre numele cunoscute aflate pe listele de candidati ARD in Bucuresti figureaza atat politicieni cu experienta, printre care Anca Boagiu, Sufina Barbu, Theodor Paleologu, Vasile Gherasim, Cristian Radulescu sau Radu F.Alexandru, dar si candidati in premiera, printre care Gabriel Biris, Gheorghe Udriste, Sandra Pralong, Alex Stefanescu sau Stefan Vlaston.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#candidati ARD Bucuresti, #candidati PDL Bucuresti 2012, #lista candidati ARD Bucuresti , #PDL
Comentarii
Poza Sfantul Mason Alexandru Ioan Cuza
Sfantul Mason Alexandru Ioan Cuza
rank 5
Poza ORD
ORD
rank 5
Urez succes tuturor candidatrilor ADR din toata tara !