Co-presedinte ARD: Suntem mult peste PDL. Ce scor vede "pe ultima suta"

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 13:29
5009 citiri
Co-presedinte ARD: Suntem mult peste PDL. Ce scor vede "pe ultima suta"

Liderul PNTCD si co-presedinte al Aliantei Romania Dreapta, Aurelian Pavelescu, e de parere ca aceasta constructie va creste cu cateva procente in ultima saptamana de campanie.

El l-a contrazis pe alt co-presedinte, Vasile Blaga, care spusese ca PDL are mai mult in sondaje singur decat are ARD ca intreg.

"Scorul e 23,8 la suta, aproape 24. Chiar si acest scor nu e unul foarte rau, sondajele din urma cu 3-4 luni dadeau scoruri extrem de mici pentru PDL. Sper ca in ultima saptamana sa ajungem la 27-28%, e si tinta noastra. N-as spune ca exista o strategie pentru final - ma astept ca in ultima saptamana trendul ascendent al ARD sa se accelereze", a spus Pavelescu pentru Ziare.com.

El a declarat si ca, inainte de realizarea aliantei, PDL era jos in sondajele de opinie si ca a beneficiat de formarea ARD, chiar daca aceasta trebuia realizata mai demult.

"PDL avea mult sub 20%(...)Nu cred ca ARD s-ar fi aflat sub PDL vreodata, e vorba doar de o problema de notorietate a siglei, problema care inca exista.

Am fost primul dintre co-presedinti care a avertizat ca am putea avea o asemenea problema - am solicitat ca alianta sa se faca in iulie sau august, ea s-a realizat formal abia la jumatatea lunii septembrie. Amanarea isi arata efectele (...)ARD e o formula care e mult mai usor acceptata de oameni, e un brand pozitiv (...)Procentul PNTCD, de 1-2 procente, nu e unul de neluat in seama", s-a mai aratat de parere Pavelescu.

Chiar si la scorul de acum, liderul PNTCD nu e nemultumit, considerand ca "e unul de la care putem astepta o constructie serioasa in Parlament".

El a incheiat exprimandu-si speranta ca USL se va destrama.

"Ma astept la schimbari puternice pe esichierul politic dupa alegeri, nu cred ca USL va rezista", a conchis Pavelescu.

Citește și:
Carmen Avram: ”Austria s-a schimbat literalmente peste noapte. Cred că în spate au fost interese economice mai mari”
Carmen Avram: ”Austria s-a schimbat literalmente peste noapte. Cred că în spate au fost interese economice mai mari”
Europarlamentarul PSD Carmen Avram a declarat, vineri, la Prima News, că Austria şi-a schimbat peste noapte poziţia în privinţa aderării României la spaţiul Schengen, precizând că la...
Mesajul agramat al Regelui Cioabă pentru austrieci: „ Vor fi numai pene de lebădă!”
Mesajul agramat al Regelui Cioabă pentru austrieci: „ Vor fi numai pene de lebădă!”
Autointitulat rege al romilor, Dorin Cioabă a reacționat după ce Austria s-a opus aderării României la spațiul Schengen. El a postat un mesaj agramat pe Facebook după ce Austria a respins...