Ziare.com
Home > Personalitati > Alianta Vestului
Alianta Vestului si Alianta Teleormanului

Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 09:17

Alianta Vestului si Alianta Teleormanului

Alianta Vestului / Emil Boc Cluj

PSD riposteaza cu o viteza neasteptata, vazand ca patru orase dezvoltate din vestul tarii au infiintat o alianta, menita sa realizeze proiecte comune in domeniul infrastructurii si al dezvoltarii. Iar motivul invocat de alianta, la aparitia sa, provoaca si mai multe insomnii partidului majoritar: ineficienta statului roman in a atrage fonduri europene. Asa cum s-a definit ea insasi, respectiva alianta are ca scop atragerea mai facila a fondurilor europene, a investitorilor, precum si descentralizarea. Mi se pare mai mult decat firesc sa fi aparut o asemenea structura, dupa ce chiar o membra a PSD, comisarul Corina Cretu, atentiona in termeni severi Guvernul ca pierde fondurile europene din comoditate sau din incapacitatea de a intocmi proiecte. Nu este de neglijat nici marimea fondurilor aflate in joc: miliarde de euro. Sunt bani nefolositi, unii dintre ei chiar pierduti, cu care am fi putut executa pana acum segmentul de ...

40 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Alianta Vestului, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Vestului Alianta
Vestului Alianta
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Alianta Vestului, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor