Sumudica si Dumitru Dragomir, contre pe un jucator: "O sa-i facem statuie" vs. "Are fundul cat al meu"

Sambata, 26 Martie 2016, ora 13:15
4304 citiri
Sumudica si Dumitru Dragomir, contre pe un jucator: "O sa-i facem statuie" vs. "Are fundul cat al meu"
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Antrenorul liderului Ligii 1, Astra Giurgiu, sustine ca unul dintre jucatorii sai ar fi trebuit convocat la echipa nationala pentru partidele amicale cu Lituania si Spania pentru ca nu se compara cu niciun alt fotbalist roman pe postul sau.

Marius Sumudica a rabufnit si a spus ca Denis Alibec a fost lasat acasa din alte motive, nu fotbalistice.

"Cred ca a fost lasat acasa pe alte considerente decat fotbalistice. Din ce am vazut in meciul de la Giurgiu, ar trebui sa cada multi de pe lista, sa se termine carioca atunci cand trimite convocarea la unii dintre ei.

Alibec nu se compara cu niciun atacant de la nationala. O sa ajungem sa ii facem statuie si lui Alibec, fiindca nu se compara cu niciun atacant de la nationala.

Am vazut ca toata lumea isi aloca merite in ce priveste ascensiunea fotbalistului Alibec, domnul Hagi spune ca 6 luni ca l-a revitalizat pe Alibec. Eu ii multumesc ca mi l-a adus pe Alibec in conditii extraordinare ca eu sa il fac de echipa nationala", a spus Sumudica, la Dolce Sport.

Becali anunta un transfer de zile mari la Steaua: Il fac cel mai mare atacant al Romaniei

Acesta a avut un mesaj si pentru Gigi Becali, care a anuntat ca este interesat de transferul lui Denis Alibec, adaugand ca, daca va reusi sa il aduca la echipa, acesta va deveni cel mai bun atacant roman.

"Nu mi se pare normala atitudinea acestui patron, sa vina sa vorbeasca despre un jucator aflat sub contract, sa zica ca el il slabeste imediat cinci kilograme. Pai Steaua se lupta cu Astra in campionat.

Stai ma, nea patroane, ca ai vrut sa iei sapte jucatori de la Astra si ai luat pana la urma unul singur, pe care am vrut eu sa ti-l dau! Cat e Sumudica antrenor, va promit ca Alibec nu ajunge la Steaua, cum s-a intamplat si cu Budescu.

(...) Cu toata stima pentru Stancu, Ivan si Hora, pentru mine ei nu sunt numar 9. Ei nu pot fi numar 9, ca Alibec. El e atacant de careu, care protejeaza mingea, tine de ea, da timp de respiro echipei. Nu stiu de cand n-a mai avut Romania un astfel de atacant, care sa poata domina fizic adversarii", a mai spus antrenorul, la Digi Sport, citat de Sport Total.

In schimb, fostul presedinte LPF Dumitru Dragomir spune despre atacantul Astrei ca nu poate ajunge la echipa nationala din cauza greutatii. "Ce sa caute Alibec la nationala, ca are fundul cat al meu?!", a spus acesta, citat de Sport.ro.

Steaua a negociat cu Astra si in vara anului trecut, ajungandu-se chiar la un acord pentru transferurile lui Alibec si De Amorim. Mutarile au picat in cele din urma pentru ca jucatorii ar fi cerut salarii prea mari.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Marius Sumudica Denis Alibec, #Sumudica Alibec nationala, #Sumudica Alibec Steaua, #Gigi Becali Alibec Steaua , #stiri Alibec Denis
Comentarii