Românca Alice Ardelean, luptătoare MMA, îi demască pe bărbații însurați care îi fac avansuri: "Vorbesc direct cu soțiile lor"

Miercuri, 15 Februarie 2023, ora 18:35
6715 citiri
Românca Alice Ardelean, luptătoare MMA, îi demască pe bărbații însurați care îi fac avansuri: "Vorbesc direct cu soțiile lor"
Alice Ardelean

Alice Ardelean este foarte aproape de a-și îndeplini visul, acela de a lupta în UFC.

Românca stabilită în Birmingham, lupătătoare profesionistă de MMA (Mixed Martial Arts), a câștigat cinci dispute la rând și are un nou meci pe 2 martie în Africa de Sud. O nouă victorie ar aduce-o mai aproape de UFC (Ultimate Fighting Championship).

Alice Ardelean a declarat într-o discuție cu reporterii tabloidului britanic Daily Star că are cont pe Only Fans, ceea ce o ajută să câștige banii necesari pentru antrenamente. Ea încasează aproximativ 10.000 de lire sterline lunar din contribuțiile fanilor.

”Desigur, sunt foarte criticată, îmi spun că nu am demnitate, dar demnitatea nu-ți plătește facturile. Unde e demnitatea când lucrezi de la 8 la 17 toată viața, până mori?

Unii oameni au mintea închisă. Înainte de asta, nu puteam să-mi permit să mă antrenez cum trebuie, acum am între 4 și 6 sesiuni de pregătire în fiecare zi”, a spus Alice Ardelean.

Înainte de a-și face cont pe Only Fans, Ardelean (30 de ani) muncea la o firmă de securitate.

Românca spune că primește foarte multe propuneri pe rețelele sociale de la bărbați. "Citesc cam toate mesajele. Apoi mă uit pe profilurile lor și dacă văd că are prietenă sau soție, îi răspund: Sigur, putem să ieșim să bem ceva, dar nu ar trebui să o întrebăm și pe soția ta? În alte cazuri, le-am scris direct prietenelor sau soțiilor ca să știe cu cine au de-a face".

Alice Ardelean (dreapta)

#Alice Ardelean, #MMA, #ufc, #OnlyFans, #daily star , #stiri din sport
Comentarii