Codrin Stefanescu: Trasculescu e gata sa vorbeasca de legaturile mafiote din PDL

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 20:42
2798 citiri
Codrin Stefanescu: Trasculescu e gata sa vorbeasca de legaturile mafiote din PDL

Secretarul Consiliului National al PSD Codrin Stefanescu a declarat, marti, ca democrat - liberalul Alin Trasculescu a demisionat din Parlament pentru ca "este gata sa vorbeasca", punctand ca acesta va face afirmatii despre legaturile de tip mafiot din PDL.

"Am inteles ca toti primarii PDL care sustin candidatii USL sunt pentru domnul Blaga golani de golani. Credeam ca atunci cand auzim despre golanie, domnul Blaga se refera de fapt la toata camarila din jurul sau pe care o patroneaza, care a coordonat toata aceasta coruptie si jaful din banii publici din ultimii ani de zile si aici ma refer la Videanu, la Berceanu, la Udrea, ma refer la tipul acesta de golani. (...)

Credeam ca golanie inseamna sa iti aperi din rasputeri coruptii partidului, credeam ca golaneala inseamna sa minti cu Comisia de Etica a doamnei Macovei, credeam ca inseamna o mare golanie sa iti aperi oamenii care in momentul de fata sunt anchetati de catre DNA si Parchet in urma mentionarii lor in auditele de la ministere sau rapoartele Curtii de Conturi", a spus Stefanescu.

El a impartit golanii din PDL in trei categori: mici, medii si mari, punctand ca Alin Trasculescu face parte din categoria "celor mici" si este doar un pion in marea structura corupta a democrat - liberalilor.

"Domnul Trasculescu este doar un pion dintr-o structura de coruptie mult mai mare, a marii golanii din PDL. Domnul Trasculescu, ca si altii, a trecut de comisia doamnei Macovei fara niciun fel de problema, ca si domnul Boureanu. (...) Trasculescu si-a dat demisia astazi din Parlament pentru ca este gata sa vorbeasca. (...)

Domnul Trasculescu recunoaste ca are o inregistrare, trebuie sa fim convinsi ca are mai multe inregistrari, suntem convinsi ca la fel cum a vorbit domnul Visan, cum a vorbit Monica Ridzi, domnul Trasculescu va face, in curand, niste afirmatii legate de legaturile de tip mafiot din PDL", a mai mentionat acesta.

Deputatul Trasculescu si-a dat demisia din Parlament

Alin Trasculescu si-a anuntat, marti, in plen, demisia din calitatea de deputat. Trasculescu a facut acest anunt la inceputul sedintei de plen a Camerei Deputatilor, in care urma sa se dezbata raportul Comisiei Juridice privind incuviintarea arestarii preventive a acestuia.

Comisia Juridica a decis, vineri, sa incuviinteze arestarea preventiva a lui Trasculescu, la solicitarea ministrului Justitiei.

Deputatii PDL au anuntat, marti dimineata, dupa sedinta de grup, ca au decis sa voteze in favoarea solicitarii ministrului Justitiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Codrin Stefanescu declaratii Alin Trasculescu, #Alin Trasculescu legaturi mafiote PDL, #Alin Trasculescu demisie Parlament, #Alin Trasculescu retinut mita, #Alin Trasculescu flagrant mita , #mita