Război total. Fostul internațional român îi dă replica lui Victor Becali: "Era maestru de ceremonii"

Marti, 21 Mai 2024, ora 17:34
3177 citiri
Război total. Fostul internațional român îi dă replica lui Victor Becali: "Era maestru de ceremonii"
Alin Stoica nu crede în Victor Becali. FOTO facebook

Alin Stoica i-a răspuns lui Victor Becali și a precizat că impresarul a indus în eroare și că adevărul e cu totul altul.

Anterior, impresarul afirmase despre el că antrenorul lui Bruges, unde Alin Stoica juca atunci, îl desconsidera.

Fostul internațional a spus că antrenorul lui Club Brugge, Trond Sollied, nu a jucat niciodată cu Gică Popescu de-a lungul carierei sale.

”Nu știu de unde până unde sunt invitate astfel de personaje la podcast-uri să-și dea cu părerea despre fotbal. Acest domn, ăsta (n.r. Victor Becali), așa cum o să-i spun, nu a fost impresarul meu, în primul rând. Nu a fost, nu este și nu va fi niciodată un impresar. Nu vorbește nicio limbă străină! Chiar voiam să relatez această poveste care s-a întâmplat la Brugge.

Dar, acest personaj care încurcă borcanele și bate câmpii nu a fost impresar! Nu vorbește nicio limbă străină. El, la firma aia, era maestru de ceremonii. Asta era el. Maestru de ceremonii. Cel mai fericit caz pentru el... Să fi transferat prin România pe la Bacău, Buzău. Fratele lui făcea tot și în România.

Fratele lui nici impresarul meu nu a fost cu adevărat. Eu nu am avut contract cu el, cu domnul Giovanni, cum îi spuneam eu. Am mers pe bună credință. Dar, nu știu de unde până unde încurcă borcanele. El nu are cum să discute cu cineva că nu vorbește limbă străină. Așa s-a întâmplat și la Brugge. Asta era meseria lui. Era maestru de ceremonii!

Ce mă frapează e că atunci când am fost cu Brugge, ei veniseră să mă transfere, pentru că eram în ultimul an de contract, iar belgienii voiau ceva bani pe mine. Ei nu au vorbit cu antrenorul! Îl chema Trond Sollied. Ăsta spune că antrenorul juca la PSV și fusese coleg cu Gică Popescu. Trond Sollied nu jucase niciodată în Olanda! Jucase, într-adevăr, în Norvegia. Aici a fost chestia care încurcă borcanele și minte! Nu-i mai băgați în seamă pe ăștia care habar nu au pe ce lume trăiesc.

Ei veniseră să mă transfere de la Brugge. Eu îi traduceam lui ăsta (n.r. Victor Becali). El nu știe limbă străină! Popescu vorbea și a cerut Brugge atunci un milion de euro, pentru că Gică Popescu a spus că mă voia Galatasaray. Directorul sportiv a scos niște hârtii și l-a întrebat 'de ce vreți un milion de euro, că Alin Stoica mai are contract un an cu Brugge', iar în șase luni puteam semna cu oricine. Directorul a scos hârtii și să vedeți ce comisioane a luat Ioan Becali pe mine! Ei au venit la Brugge cu chestia asta.

Plus, asta cu antrenorul, e minciună! M-am împăcat cu gândul, dar nu știu de unde până unde. Nu a fost impresar niciodată la viața lui și nu va fi! Ei mă luaseră la Anderlecht, care îmi oferea la semnătură, ca să prelungesc, un milion de euro, în 2001. Înțelegi? Acest domn, ăsta, încurcă borcanele. Dacă nu era minciună asta, pe cuvântul meu, dacă voiam drept la replică! Dacă Popescu e corect, să spună el adevărul. Că Popescu vorbea. Nu ăsta, că el nu știe să vorbească! Ăsta e adevărul de la Brugge”, a spus Alin Stoica pentru Sport.ro.

Alin Stoica a evoluat la echipe ca Steaua București, RSC Anderlecht, Club Brugge, AC Siena, FC Național, Poli Timișoara, KAA Gent, Mouscron, FC Brașov, Vojvodina, SSU Poli Timișoara, Wetteren și Concordia Chiajna II.

Cine are majoritatea în consiliile locale de sector și unde este indispensabilă colaborarea cu AUR
Cine are majoritatea în consiliile locale de sector și unde este indispensabilă colaborarea cu AUR
După febra alegerilor locale începe o nouă etapă, poate la fel de dificilă pentru partide - negocierile pentru consiliile locale. La Primăria București, unde Nicușor Dan a avut o victorie...
TOP scandaluri în care a fost implicat Klaus Iohannis, în 10 ani ca președinte al României
TOP scandaluri în care a fost implicat Klaus Iohannis, în 10 ani ca președinte al României
Cele două mandate ale lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni au fost marcate de o mulțime de momente controversate. În aceste ultimele luni ale fostului primar din Sibiu în funcția...
#alin stoica, #Victor Becali , #stiri Victor Becali
Duminica, 23 Iunie 2024
Scoția
0-1
Ungaria
Luni, 24 Iunie 2024
Croația
22:00
Italia
Luni, 24 Iunie 2024
Albania
22:00
Spania
Marti, 25 Iunie 2024
Olanda
19:00
Austria
Marti, 25 Iunie 2024
Franța
19:00
Polonia
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
8 -2
7
3
1
2
0
5 - 3
5
3
1
0
2
2- 5
3
3
0
1
2
2 -7
1
  1. Ungaria ajută România la Euro 2024! Victorie în prelungiri a maghiarilor
  2. Elveția a ”speriat” Germania în ultimul meci din grupe la Euro 2024. Gol decisiv în prelungiri
  3. Momente dramatice în meciul Scoția - Ungaria de la Euro 2024. S-a repetat cazul Eriksen de la Euro 2020
  4. Scandări naționaliste la Euro 2024. Jucătorul a primit o sancțiune dură de la UEFA
  5. Jaqueline Cristian, învinsă clar de o mare favorită, la WTA Bad Homburg
  6. Argint european pentru echipa României, după o finală cu Ungaria
  7. Finală dramatică la WTA Berlin. Jucătoarea care a salvat 5 mingi de meci
  8. Liderul mondial din ATP a câștigat primul turneu pe iarbă din carieră
  9. Cum s-a încheiat cursa de Formula 1 de la Barcelona. Campionul Max Verstappen: "S-a jucat în primele tururi"
  10. Blat la România - Slovacia de la Euro 2024? Părerea lui CTP: ”Dacă încearcă să joace meschin...”