Tise: Izolarea Aeroportului Cluj ar putea aduce falimentul acestuia

Joi, 28 Februarie 2013, ora 14:11
168 citiri
"In programul din martie-noiembrie al zborurilor TAROM, cu o singura exceptie, acestea au fost mutate la Iasi. Cursa Cluj-Viena este singurul zbor din Cluj operat de TAROM, in conditiile in care Iasiul are cea mai proasta pista din tara si e cel mai nedezvoltat aeroport din Romania", a atras atentia Alin Tise.

"In cazul in care Aeroportul Cluj-Napoca nu reuseste sa isi atraga zboruri de la companii private, risca sa dea faliment. Aeroportul in sine, dupa ce va pierde zboruri, va pierde apoi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...