Bica spune ca se simte groaznic in inchisoare, Penitenciarul Targsor reactioneaza

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 16:42
5312 citiri
Bica spune ca se simte groaznic in inchisoare, Penitenciarul Targsor reactioneaza
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Reprezentantii Penitenciarului de Femei Targsor sustin ca Alina Bica nu a fost implicata pana acum in niciun incident cu alte detinute si asigura ca viata sa este protejata.

Reactia oficialilor inchisorii vine dupa ce avocata sa, Laura Voicu, a declarat ca Alina Bica se simte groaznic in Penitenciarul Targsor si ca detinutele "ii striga foarte multe", intrucat unele au fost in trecut anchetate de DIICOT. Voicu a precizat ca spera ca Bica sa fie protejata de catre angajatii centrului de detentie.

"Reiteram ca administratia penitenciarului urmareste permanent asigurarea tuturor conditiilor pentru siguranta detinerii, protejarea vietii, integritatii corporale si sanatatii persoanelor private de libertate, a personalului locului de detinere si a oricaror altor persoane", se arata intr-un comunicat al Penitenciatului de Femei Targsor remis luni Ziare.com.

Nu au existat incidente sau plangeri

Reprezentantii inchisoarii au subliniat ca Alina Bica nu a fost implicata pana acum in niciun incident si nu a depus vreo plangere in legatura cu anumite amenintari sau injurii.

"Subliniem ca de la momentul depunerii in penitenciar si pana in prezent, persoana mentionata nu a fost implicata in niciun incident. De asemenea, aceasta nu a inaintat nicio plangere si nu a semnalat angajatilor penitenciarului aspecte privind existenta unor amenintari sau injurii din partea altor persoane condamnate", se mentioneaza in documentul citat.

Avocata Alinei Bica, a sustinut, luni, ca fosta sefa a DIICOT se simte groaznic la Penitenciarul de Femei Targsor, unde a fost mutata recent.

Avocat: Bica se simte groaznic la penitenciar. Detinutele ii striga foarte multe

Laura Voicu a precizat ca Alina Bica se afla in prezent in carantina si sta singura intr-o celula, insa cand traverseaza curtea, cele 200 de detinute de acolo "ii striga foarte multe", pentru ca unele dintre ele au fost anchetate de DIICOT.

Intrebata de jurnalisti ce mai face fostul procuror sef al DIICOT, Voicu a spus ca "groaznic", adaugand ca masura de a fi transferata din arest la penitenciar, desi legala, nu este una normala.

Avocata Alinei Bica: Are deja o camera pregatita in inchisoare, e inimaginabil!

Laura Voicu a spus ca Bica este tratata bine de angajatii de acolo, dar nu si de celelalte detinute care au fost in trecut investigatii de procurorii DIICOT.

"Este intr-un penitenciar in care, atunci cand traverseaza curtea penitenciarului, cele 200 de detinute de acolo ii striga foarte multe, pentru ca majoritatea dosarelor lor au fost facute de Bica la DIICOT. Este ingrozitor. Sunt convinsa ca domnii (angajatii - n.red.) de acolo vor da dovada de profesionalism desavarsit si o vor proteja", a mentionat Voicu.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Alina Bica Penitenciar Targsor, #Alina Bica Penitenciar Targsor incidente , #arest
Comentarii