Denise Rifai raspunde ofertei Alinei Gorghiu si criticilor Sandrei Stoicescu

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 14:08
9607 citiri
Denise Rifai raspunde ofertei Alinei Gorghiu si criticilor Sandrei Stoicescu
Foto: Arhiva Facebook/Denise Rifai

Jurnalista Denise Rifai a stabilit cu Alina Gorghiu sa se intalneasca si "sa se cunoasca", dupa ce sefa liberalilor a spus ca si-ar dori ca Rifai sa candideze pe listele PNL.

Rifai a sutinut intr-o postare sambata pe Facebook ca gafele invocate cu privire la emisiunile ei electorale din primavara nu i-au apartinut ei, ci invitatilor sai.

"O surpriza placuta pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a ma aprecia public! Ii multumesc frumos tot in mod public, dar am facut-o si personal, am sunat-o in aceasta dimineata! Si avand in vedere ca ne stiam doar de la televizor, am planuit sa ne si intalnim, sa ne cunoastem si sa discutam", scrie jurnalista.

Ea a comentat si declaratiile Sandrei Stoicescu facute intr-o emisiune la Antena 3 referitoare la unel gafe ale lui Rifai, afirmand ca ar fi putut usor sesiza ca "aceia care au gafat cateodata au fost unii dintre invitati".

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata seara, ca si-ar dori ca pe lista partidului la alegerile parlamentare sa se regaseasca si jurnalisti, precum Denise Rifai, despre care sustine ca are cunostinte economice si poate purta un dialog, sau Simona Gherghe, care ar fi foarte buna "pe partea sociala".

"As vrea de exemplu sa lansez chiar provocari, pentru ca poate si presa ar privi altfel si nu ar mai incuraja lupta asta antisistem daca ar fi in interior. De exemplu, daca niste oameni din media romaneasca ar vrea. Si mie imi plac, sunt jurnaliste care imi plac din media romaneasca, care cred ca ar face o figura frumoasa in politica. (...) Va spun ca un om ca Denise Rifai se poate regasi pe lista PNL si ar face o figura foarte frumoasa, daca si-ar dori sa vina alaturi de noi", a afirmat Gorghiu.

Atentionata cu privire la gafele lui Denise Rifai din cadrul emisiunilor electorale de la alegerile locale, liderul PNL a spus ca a incercat sa se uite "mai departe de imaginea vedetei de TV" si a gasit calitatile ei.

"M-am uitat la omul are cunostinte in domeniul economic, care poate sa faca un dialog pe absolut orice tema fara sa se blocheze", a spus liderul PNL, care a precizat insa ca nu i-a facut o oferta.

Denise Rifai a fost tinta multor critici dupa seria de interviuri realizate in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, cand si-a intrebat interlocutorii ce planuri au pentru "sinele de tramvai murdare" sau cum rezolva problema microbuzelor mai late decat aleile dintre blocuri.

Un alt episod l-a avut in centru pe liberalul Alexandru Nazare, al carui slogan de campanie pentru Primaria Sectorului 1 a fost "Tu cu mine suntem unu". "Domnule Nazare, ce slogan e asta? Tu cu mine sau eu cu dumneavoastra suntem 1? Cum? Eu inteleg ca sunteti necasatorit, dar chiar asa? Cu tot sectorul? Sau pe rand? In grup? Separat?", l-a intrebat Rifai.

Interviurile sale au ajuns si in atentia CNA, care a transmis Realitatea TV o somatie in urma sesizarilor primite.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Denise Rifai candidat PNL, #Denise Rifai Alina Gorghiu PNL , #PNL