Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident, o situatie de neacceptat

Joi, 12 Februarie 2015, ora 17:19
7015 citiri
Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident, o situatie de neacceptat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera votul in cazul senatorului Varujan Vosganian, de respingere a solicitarii DIICOT in Senat, drept un "accident", mentionand ca pe viitor parlamentarii care nu vor vota "la vedere" vor fi in situatia nerespectarii unei decizii politice a PNL.

Vosganian scapa de urmarirea penala, dupa ce a plans si s-a rugat in Senat: "O victorie a democratiei!" (Foto)

"Senatori din toate partidele au votat, astazi, regretabil, pentru a bloca bunul mers al justitiei. Nu vreau sa arunc responsabilitatea asupra acestui vot pe alte partide.

Din pacate, nici domnul senator Varujan Vosganian, nici unii dintre colegii din PNL nu au inteles ca parlamentarii nu trebuie sa fie mai presus de ceilalti cetateni ai Romaniei. Daca nu vom reusi sa avem incredere in justitie, nimic nu se va putea schimba in Romania", spune Gorghiu, intr-o postare pe Facebook.

Cu ochi "umbrosi si melancolici", Vosganian ii avertizeaza pe procurori: Dosarul sa fie clasat intr-o luna!

Copresedintele PNL sustine ca s-ar fi "asteptat la o atitudine mai responsabila si la mai putina emotie din partea senatorilor".

Iohannis critica Senatul pentru votul in cazul lui Vosganian: Nu s-a inteles

"Acest vot nu este definitoriu pentru PNL, il consider un accident. Asemenea situatii sunt de neacceptat. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere, de aici inainte, in cazuri similare, vor fi in situatia de a nu fi respectat o decizie asumata politic de intreaga conducere a PNL", a mai sustinut Gorghiu.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi "impotriva", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Varujan Vosganian urmarire penala, #Varujan Vosganian lacrimi senat , #PNL