Gorghiu: Ponta nu e in stare sa faca o analiza a esecului

Sambata, 21 Martie 2015, ora 19:42
2291 citiri
Gorghiu: Ponta nu e in stare sa faca o analiza a esecului
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca premierul Victor Ponta nu este in stara sa faca o analiza sincera a esecului de la alegerile prezidentiale.

"La patru luni de la infrangerea in alegerile prezidentiale, Victor Ponta nu e in stare sa faca o analiza sincera a esecului. Mai grav este insa ca dl. Ponta afiseaza puternice resentimente fata de electoratul care nu l-a votat.

Vorbind azi despre alegerile locale, Victor Ponta a afirmat ca turul doi n-ar fi bun pentru ca 'se da drumul la emotie, la ura'. La fel gandeste despre alegerile prezidentiale, vazand probabil 'ura' in cea mai frumoasa manifestare de solidaritate a cetatenilor romani din ultimii ani (fie ei aflati intre granitele tarii sau in diaspora): votul din 16 noiembrie 2014.", scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Victor Ponta: Cred in Dumnezeu, dar ma bucur pentru raul lui Basescu

Gorghiu este de parere Ponta ar trebui sa se intrebe daca nu cumva exista "o baza solida" pentru emotia colectiva din cauza caruia a fost infrant in alegeri.

Ponta explica de ce a pierdut alegerile: Si eu as fi votat impotriva mea la prezidentiale

"Premierul Ponta ar trebui sa se intrebe daca nu cumva a existat o baza solida pentru acea 'emotie' colectiva care l-a invins in turul 2. Cand dai ordonanta de urgenta ca sa racolezi sute de primari, cand refuzi deschiderea de noi sectii de vot in strainatate incalcand un drept constitutional, cand refuzi sa respingi proiectul de lege privind amnistia si gratierea in speranta de a mobiliza in sprijinul tau diversi condamnati si condamnabili, cand lansezi direct sau prin interpusi valuri de atacuri murdare contra principalului contracandidat - adica in momentul in care principala 'emotie' pe care o afisezi este disperarea de a castiga cu orice pret - atunci romanii reactioneaza!", a conchide Gorghiu.

Declaratiile liderului liberal vin in contextul discursului pe care Victor Ponta l-a sustinut, sambata, la sedinta Consiliului National al PSD.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Alina Gorghiu esec Ponta prezidentiale, #Alina Gorghiu atac Ponta, #Ponta alegeri prezidentiale , #PNL