Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gorghiu promite ca PNL va recupera increderea bucurestenilor: Si eu sunt dezamagita, catranita

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 15:15
2318 citiri
Gorghiu promite ca PNL va recupera increderea bucurestenilor: Si eu sunt dezamagita, catranita
Foto: Digi24

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a dat asigurari, miercuri, ca PNL va lua masurile necesare pentru a recastiga increderea bucurestenilor, dupa esecul inregistrat la alegerile locale de duminica. Gorghiu s-a ferit sa vorbeasca despre demisii.

Declaratiile au fost facute la Palatul Parlamentului, inainte de inceperea sedintei Biroului Politic Central al PNL.

Co-presedintele PNL a declarat ca se va face o analiza serioasa a rezultatelor obtinute de partid in alegerile locale. "Sunt multe opinii, vrem sa auzim toate pozitiile colegilor", a punctat aceasta, aratandu-se convinsa ca "PNL va iesi un partid mai intarit" dupa intalnirea conducerii.

Intrebata ce parere are despre declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis, care si-a exprimat nemultumirea fata de rezultatele obtinute in alegeri de partidul pe care l-a condus, Alina Gorghiu a replicat: "Nu trebuie sa spuna presedintele ca e nemultumit, va spun eu ca sunt dezamagita, suparata, catranita".

"Le promit tuturor bucurestenilor ca vom face tot ce trebuie pentru a recupera increderea lor", a completat aceasta.

De asemenea, intrebata ce crede despre faptul ca liderii de sectoare demisionari au cerut demisia secretarului general Ilie Bolojan, Alina Gorghiu a spus ca subiectul va fi discutat in cadrul BPN.

"Cred ca ne pripim cu dezbaterile in spatiul public", a mai comentat Gorghiu.

Alina Gorghiu a fost ironica atunci cand i s-a cerut, de catre un jurnalist, sa comenteze declaratia lui Marius Rogin, seful PNL Sector 4, de marti seara. El o acuzase ca a mintit atunci cand a spus ca toti liderii de sector au demisionat.

"A spus 'mintit' intr-o moldoveneasca draguta. 'Ati mintit!' (l-a imitat Gorghiu, n.red.). Nu vreau sa fac alte comentarii despre dl. Rogin", a spus Alina Gorghiu razand.

Pe de alta parte, cu toate ca surse din mass-media anuntasera o intalnire intre liderii PNL si presedintele Klaus Iohannis pentru analizarea rezultatelor in alegeri, Alina Gorghiu a negat informatiile, spunand ca nu a avut astfel de discutii cu seful statului, dar spera sa aiba cat de curand.

O replica acida a avut Gorghiu si pentru Victor Ponta. Intrebata ce spune despre sfatul dat de el pe Facebook, de a-l pune sef la PNL Bucuresti pe Teodor Atanasiu, aceasta a raspuns: "Mai stau sa pierd vremea comentand ce spune nimeni in PSD?".

Miercuri s-au inregistrat 5 demisii la varful PNL Bucuresti, singurul lider de sector care a refuzat sa isi depuna mandatul fiind Anca Boagiu, de la sectorul 2.

Demisionarii au cerut si demisia secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, pe care l-au acuzat ca nu s-a ocupat de campania electorala a partidului la nivel national. Bolojan a castigat un al treilea mandat la Primaria Oradea, cu circa 70% din voturi.

Biroul Politic National al PNL s-a reunit miercuri, la ora 15:00.

Vezi cum explica un sociolog prabusirea PNL Bucuresti de la 40% la 12% in sondaje.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gorghiu rezultate alegeri locale, #Gorghiu demisii PNL sector, #Gorghiu Iohannis PNL locale , #PNL