Gorghiu spune ca demisia lui Blaga e un exemplu de onoare. Niciun cuvant despre cine va conduce PNL

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 15:08
3246 citiri
Gorghiu spune ca demisia lui Blaga e un exemplu de onoare. Niciun cuvant despre cine va conduce PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat, miercuri, dupa demisia lui Vasile Blaga, care este urmarit penal pentru trafic de influenta.

Gorghiu a transmis ca regreta situatia neconfortabila in care se afla colegul sau, dar si PNL.

"Regret situatia deloc confortabila in care se afla colegul si prietenul nostru, dl copresedinte Vasile Blaga, si am totala incredere in prezumtia de nevinovatie", a scris Alina Gorghiu pe Facebook, precizand ca nu va comenta dosarul lui Blaga.

Gorghiu a subliniat ca PNL pierde un "un stalp al constructiei sale".

Citeste si Cine va conduce PNL dupa demisia lui Blaga? Doua nume vehiculate

"In acelasi timp, demisia copresedintelui PNL este un exemplu de onoare si consecventa, care arata, inca o data, diferenta majora dintre partidul nostru si toti ceilalti. Diferenta este ca, desi prezumtia de nevinovatie este aceeasi pentru toata lumea, doar cativa au demnitate si respect fata de partidele pe care le reprezinta si fata de electorat", a continuat ea.

Gorghiu a adaugat ca PNL demonstreaza, din nou, ca reforma nu reprezinta doar subiectul unui discurs, ci este un mod de a face politica in acest partid.

"Vom merge in continuare pe acest drum, din dorinta de a reprezenta o alternativa morala si de buna credinta, in fata unor politicieni care sunt gata sa-si sacrifice si tara, pentru a fugi de responsabilitatile legale", a punctat liderul PNL.

In continuare, urmeaza consultari cu toti membrii partidului si apoi se vor lua deciziile necesare.

PNL "reprezinta o singura entitate, care nu isi mai imparte demult membrii in functie de fosta apartenenta politica. Este un mare merit al copresedintelui PNL, alaturi de care am strabatut, in ultimii doi ani, de cateva ori, fiecare organizatie din tara a partidului, pentru a transmite mesajul nostru comun de unitate si reforma. Toate eforturile si gandurile noastre trebuie sa se indrepte acum spre alegerile din decembrie", a mentionat ea.

Gorghiu a adaugat ca partidul sau ii spijina in continuare pe presedintele Klaus Iohannis si pe Dacian Ciolos, pentru ca isi doreste "schimbarea in bine si pana la capat a Romaniei".

"Avem datoria sa castigam aceste alegeri, nu doar pentru ca este un obiectiv normal de partid, ci, in primul rand, pentru a nu lasa Romania pe mana unui cartel politic, care urmareste doar obiective revansarde si retrograde", a incheiat Alina Gorghiu.

Amintim ca Vasile Blaga a anuntat ca demisioneaza din functia de copresedinte al PNL si sef al campaniei partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie dupa ce DNA a anuntat ca a inceput urmarirea penala a sa pentru trafic de influenta.

A.G.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: Ziare.com