PNL a preluat mesajul electoral al PSD si l-a presarat cu atacuri la penalii social-democrati. Cum explica Gorghiu (Video)

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 14:07
5081 citiri
PNL a preluat mesajul electoral al PSD si l-a presarat cu atacuri la penalii social-democrati. Cum explica Gorghiu (Video)
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

PNL a dat publicitatii, recent, in mediul online, o sigla de campanie cu acelasi mesaj ca PSD. Daca social-democratii ne spun "Indrazneste sa crezi in Romania", liberalii au adaugat acestuia si sintagma "condusa de oameni cinstiti".

In sigla mai apar si mesajele "Dacian Ciolos, prim-ministru" si "Romania 100".

Mesajul PNL incepe la fel ca al al PSD, cu sintagma "Eu cred in Romania". Inclusiv melodia de fundal este aceeasi. Insa mesajul PNL continua cu afirmatiile "Pentru ca Adrian Nastase a furat si a intrat la puscarie", "Pentru ca Miron Mitrea a furat si a intrat la puscarie", "Pentru ca Viorel Hrebenciuc a furat si a intrat la puscarie".

"Victor Ponta, e randul tau. Indrazneste si tu sa crezi in Romania!" este mesajul de la sfarsitul clipului. Ultima imagine este conturul personajului Mickey Mouse (cu care Ponta a fost asemanat in mai multe randuri). In interiorul urechilor se vede o pereche de catuse.

Peste acest desen, apare o scurta fisa a lui Victor Ponta: "trimis in judecata in dosarul Sova, Turceni - Rovinari", "urmarit penal in dosarul Tony Blair" si "sechestru pe avere".

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat, joi, ca preluarea de catre PNL a mesajului din sigla de campanie a PSD, respectiv "Indrazneste sa crezi in Romania", este facuta cu intentie, fiind o strategie bine pusa la punct, pentru a arata ca poti sa ai incredere in Romania, daca ea este condusa de oameni cinstiti, si nu de oameni condamnati penal, arata News.ro.

"Este voita aceasta preluare, pentru ca noi credem ca orice fel de idee care inseamna increderea in Romania se face cu oameni cinstiti, onesti si cu oameni integri. A folosi orice slogan, care prespune patriotism, intr-un mod fals, ipocrit, este o inselatorie", a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a precizat ca PNL vrea sa sublinieze clar ca a inteles mesajul ca, in Romania, reforma, ideea de mers inainte nu poate fi gestionata decat cu oameni onesti.

Intrebata daca se poate crea o confuzie in randul electoratului, Alina Gorghiu a spus ca nu are aceasta emotie.

"Nu e o similaritate intamplatoare, este voita. Este o strategie pusa la punct. Noi nu facem nimic altceva decat (sa aratam - n.red.) ca poti sa ai incredere in Romania, daca ea este condusa de oameni cinstiti, nu de oameni condamnati penal", a mai afirmat Alina Gorghiu.

Zilele trecute, printre cei care criticau mesajele electorale ale PSD si PNL se afla inclusiv fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. "Priviti sloganurile de campanie ale celor 2 'mari partide', PSD si PNL. Se demonstreaza ca degeaba esti mare daca esti prost. USL in ganduri si-n simtiri!", scria marti Traian Basescu pe Facebook.

Iata mesajul PSD pentru alegerile parlamentare:

Iata si mesajul PNL:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Alina Gorghiu mesaj PNL alegeri parlamentare, #Gorghiu mesaj electoral PNL PSD, #mesaj electoral PSD PNL , #PNL